Το θέμα της εφεδρείας στη συνάντηση Στουρνάρα-Μανιτάκη

Ο εξορθολογισμός του δημόσιου τομέα βρίσκεται στο επίκεντρο της συνάντησης που έχουν αυτή την ώρα οι υπουργοί Οικονομικών και Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Γιάννης Στουρνάρας και Αντώνης Μανιτάκης. Στο τραπέζι, παρά τις αντιδράσεις, παραμένει το σχέδιο για έξοδο χιλιάδων

δημοσίων υπαλλήλων με εφεδρεία νέου τύπου.

Νωρίτερα ο Γιάννης Στουρνάρας είχε σύσκεψη με το επιτελείο του ΣΔΟΕ παρουσία και του υφυπουργού Γιώργου Μαυραγάνη με θέμα την αύξηση των εσόδων από τη φοροδιαφυγή.

Ο κ. Μαυραγάνης, μετά το τέλος της σύσκεψης, δήλωσε ότι δεν είναι ικανοποιημένος από τα έσοδα και ότι υπάρχει «λίπος» στη φοροδιαφυγή.

Όπως είπε, πρέπει να υπάρξει το βέλτιστο αποτέλεσμα στο συντομότερο χρονικό διάστημα και αυτό απαιτεί καλύτερο συντονισμό των ΔΟΥ με το ΣΔΟΕ.

Επιδίωξη του υπουργείου Οικονομικών είναι μέσα από τον συντονισμό αυτόν να στοχοποιηθούν οι περιπτώσεις φοροδιαφυγής και να καταστεί αποτελεσματικότερος ο έλεγχός τους.

Σχετική είδηση: Συνάντηση Στουρνάρα με το επιτελείο του ΣΔΟΕ για τη φοροδιαφυγή

Πηγή:ert.gr

Σχετικά άρθρα:

Συνάντηση Στουρνάρα με το επιτελείο του ΣΔΟΕ για τη φοροδιαφυγήΜείωση δαπανών: Κεντρικό θέμα επαφών Στουρνάρα με Μανιτάκη – ΣτυλιανίδηΣυνάντηση υπ. Οικονομικών Γ. Στουρνάρα με την ΟΤΟΕ

Το θέμα της εφεδρείας στη συνάντηση Στουρνάρα-Μανιτάκη | Παρουσία - Καθημερινή αδέσμευτη ηλεκτρονική εφημερίδα

]]>
Keywords
Τυχαία Θέματα