Τη «χρυσή μπάλα» στον Ίκερ!

Το γαλλικό περιοδικό «France Football», προτείνει να δοθεί στον Ικερ Κασίγιας «χρυσή «μπάλα», ως ύψιστο βραβείο αναγνώρισης τόσο σε ομαδικό όσο και σε οικογενειακό επίπεδο.

Το περιοδικό θεωρεί πως εκείνος που την αξίζει περισσότερο από κάθε άλλον, είναι ο Ικερ Κασίγιας, φροντίζοντας μάλιστα να αιτιολογήσει αυτή την προτίμηση:

«Για όλη του την ποδοσφαιρική υπόσταση, για τη συνέχεια και συνέπεια, για τις τρεις φορές που σήκωσε ως αρχηγός της Ισπανίας τις τρεις διαδοχικές μεγάλες κούπες, για την ήρεμη, αλλά δυναμική προσωπικότητα, την ηγετική του παρουσία και φυσικά για τα όσα προσέφερε

στην Εθνική και τη Ρεάλ».

Σε όλο το τουρνουά ο Αγιος Ικερ δέχθηκε μόνο ένα γκολ, αυτό από την Ιταλία στην πρεμιέρα και έκτοτε διατήρησε ανέπαφη την εστία του για 509 λεπτά μέχρι το φινάλε του τουρνουά. Οπότε σε εκείνον οφείλει πολλά η ομάδα για την επιτυχία της. Μόνο στον τελικό σταμάτησε τέσσερις φορές τους αντιπάλους του σε τετ α τετ, ενώ συνολικά δεν έχει δεχτεί γκολ σε νοκ άουτ αγώνα μεγάλης διοργάνωσης από τους «16» του Μουντιάλ του 2006 (περίπου 16,5 ώρες)!!!!

Πηγή: postgame.gr

Δεν υπάρχουν σχετικά άρθρα.

Τη «χρυσή μπάλα» στον Ίκερ! | Παρουσία - Καθημερινή αδέσμευτη ηλεκτρονική εφημερίδα

Keywords
Τυχαία Θέματα