Συνεδριάζει η Οικονομική Επιτροπή Περιφέρειας Ηπείρου

Τη Δευτέρα 21 Μαΐου 2012 και ώρα 10.00 π.μ συνεδριάζει η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Ηπείρου, με θέματα ημερήσιας διάταξης τα εξής:
Επικύρωση πρακτικών της προηγούμενης, από 11-05-2012 συνεδριάσεως.
1. Έγκριση του αριθμ. 1/11-05-2012 Πρακτικού της Επιτροπής Διενέργειας του πρόχειρου μειοδοτικού διαγωνισμού, για την εκτέλεση του έργου καταπολέμησης κωνωποειδών, έτους 2012, στην Περιφερειακή Ενότητα Ιωαννίνων και κατακύρωση των αποτελεσμάτων του διαγωνισμού.

2.

Έγκριση δαπάνης για την μεταφορά μαθητή ειδικών αναγκών της Περιφερειακής Ενότητας Ιωαννίνων.
3. Έγκριση κατανομής της πίστωσης του γενικού κονδυλίου «Συντήρηση Διοικητηρίων και Λοιπών κτιρίων Περιφέρειας Ηπείρου», του Προγράμματος Κεντρικών Αυτοτελών Πόρων (Κ.Α.Π.) Περιφέρειας Ηπείρου έτους 2012.
4. Συγκρότηση και ορισμός των μελών της Επιτροπής Διενέργειας του πρόχειρου διαγωνισμού για την εκτέλεση του έργου «Αποκατάσταση ζημιών αντλιοστασίου ΤΟΕΒ Ελαίας Φιλιατών» του Προγράμματος Κεντρικών Αυτοτελών Πόρων (Κ.Α.Π.) Περιφέρειας Ηπείρου έτους 2012.
5. Συγκρότηση και ορισμός των μελών της Επιτροπής Διενέργειας του πρόχειρου διαγωνισμού και παραλαβής για την «Προμήθεια υλικών συντήρησης οδικού ηλεκτροφωτισμού», του κονδυλίου του Προγράμματος Κεντρικών Αυτοτελών Πόρων (Κ.Α.Π.) Περιφέρειας Ηπείρου έτους 2012, με τίτλο «Συντήρηση δικτύων ηλεκτροφωτισμού και σηματοδότησης για το οδικό δίκτυο Περιφέρειας Ηπείρου» και έγκριση των Τεχνικών Προδιαγραφών.
6. Έγκριση του 1ου Α.Π.Ε. και του 1ου ΠΚΤΜΝΕ, του έργου της Περιφέρειας Ηπείρου «Δευτερεύουσα οδός πρόσβασης στο ΤΕΠ Γ.Ν. Φιλιατών στην Ηγουμενίτσα» αναδόχου εταιρείας «Δημήτριος Χρήστου & Σία Ε.Ε.».
7. Έγκριση παράτασης προθεσμίας περαίωσης της «Προμήθειας Κινητού Εξοπλισμού» (Συμπιεστή Απορριμμάτων) για το έργο «Κατασκευή ΧΥΤΑ 1ης Διαχειριστικής ενότητας (Ν. Ιωαννίνων) της Περιφέρειας Ηπείρου (Ομάδες Α, Β, Γ, και Δ)», Αναδόχου Προμηθευτή «Α. ΣΙΒΡΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε. ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΜΗΧΑΝΙΚΗ».
8. Έγκριση δαπάνης για την προμήθεια του πρώτου προγράμματος FEDRA και του κλειδιού λογισμικού USB, για τις ανάγκες σύνταξης τεχνικών μελετών της Δ/νσης Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Ηπείρου.
9. Έγκριση δαπανών για ενέργειες τουριστικής προβολής της Περιφέρειας Ηπείρου.
10. Έγκριση δαπανών για τη συμμετοχή της Περιφέρειας Ηπείρου στην έκθεση φωτοβολταϊκών συστημάτων «INTERSOLAR», που διοργανώνεται στο Μόναχο το διάστημα 13-15/6/2012.
11. Έγκριση μετακίνησης της Ελένης Καλαμπόκα, υπαλλήλου της Δ/νσης Αναπτυξιακού Προγραμματισμού της Περιφέρειας Ηπείρου, στο Torres Novas της Πορτογαλίας από 04-06-2012 έως 07-06-2012, για τη συμμετοχή της στην Επιτροπή Παρακολούθησης του εγκεκριμένου έργου “Hidden Innovation Initiatives for SMEs” και έγκριση των σχετικών δαπανών.
12. Έγκριση του αριθμ. 1/11-05-2012 Πρακτικού της Επιτροπής Διενέργειας του πρόχειρου μειοδοτικού διαγωνισμού για την εκτέλεση του έργου «Καταπολέμηση κουνουπιών Π.Ε. Πρέβεζας», για το έτος 2012 και κατακύρωση των αποτελεσμάτων του διαγωνισμού.
13. Ορισμ
Keywords
Τυχαία Θέματα