Στο Ναυτοδικείο ο 21χρονος οδηγός της μοτοσυκλέτας

Στον τακτικό Ανακριτή του Ναυτοδικείου οδηγήθηκε πριν από λίγο ο Δίοπος Επαγγελματίας Οπλίτης, που υπηρετεί στην Ο.Υ.Κ. του Πολεμικού Ναυτικού και χθες το πρωί προκάλεσε σοβαρό τροχαίο ατύχημα στην οδό Πατησίων, όταν παρέσυρε με τη μηχανή του και τραυμάτισε σοβαρά δίδυμα παιδάκια ηλικίας 7 ετών και τη μητέρα τους. Τα δύο παιδιά νοσηλεύονται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού». Σύμφωνα με το ιατρικό ανακοινωθέν, η κατάσταση της υγείας του κοριτσιού έχει βελτιωθεί, ενώ σοβαρή είναι η κατάσταση του αγοριού που παραμένει διασωληνωμένο. Η μητέρα νοσηλεύεται στον

«Ευαγγελισμό» βαριά τραυματισμένη αλλά χωρίς να κινδυνεύει η υγεία της.

Ο δράστης, που έτρεχε με ιλιγγιώδη ταχύτητα, οδηγούσε τη μηχανή του, χωρίς να έχει δίπλωμα οδήγησης  και χωρίς η μηχανή του να είναι ασφαλισμένη.

Κρίσιμη παραμένει η κατάσταση του αγοριού, ενώ το κοριτσάκι και η μητέρα του μάλλον έχουν διαφύγει τον κίνδυνο. Τις προσπάθειες των γιατρών στο Νοσοκομείο Παίδων ενισχύει από χθες και ιατρικό τιμ του πολεμικού Ναυτικού, ενώ άνδρες  των ΟΥΚ από το πρωί έχουν σπεύσει στο νοσοκομείο και δίνουν αίμα για τους τραυματίες.

Ο υπαξιωματικός του Πολεμικού Ναυτικού, που δηλώνει συντετριμμένος για τη πράξη του, κρατείται στις Ναυτικές φυλακές και αναμένεται να οδηγηθεί στον Ανακριτή του Ναυτοδικείου. Μετά την απολογία του, ο εισαγγελέας και ο Ανακριτής του Ναυτοδικείου θα αποφασίσουν, αν θα προφυλακιστεί, ή αν θα αφεθεί ελεύθερος.

Πάντως, σοκαρισμένοι είναι οι συνάδελφοί του της Δύναμης Υποβρυχίων Καταστροφών, αφού  δεν μπορούν  να καταλάβουν την αντίδρασή του να εγκαταλείψει τη μητέρα και τα δυο της παιδιά βαριά τραυματισμένους στο δρόμο.

Σχετικά άρθρα:

Σοβαρή αλλά σταθερή η κατάσταση των 7χρονων παιδιώνΣύλληψη τριών ανηλίκων για κλοπή μοτοσυκλέτας στην ΞάνθηΣε σοβαρή κατάσταση τα δυο αδέλφια – Παραδόθηκε ο μοτοσικλετιστής

Στο Ναυτοδικείο ο 21χρονος οδηγός της μοτοσυκλέτας | Παρουσία - Καθημερινή αδέσμευτη ηλεκτρονική εφημερίδα

Keywords
Τυχαία Θέματα