Στην Πάτμο με Κοτσόλη!

Το postgame. gr είναι παντού!!! Στο νησί της Πάτμου λοιπόν βρέθηκε για ολιγοήμερες διακοπές ο Στέφανος Κοτσόλης που είχε την ευκαιρία να τα πει με τον συνεργάτη μας Χριστόδουλο Γρύλλη, γευματίζοντας μάλιστα σε ένα απο τα καλύτερα εστιατόρια του νησιού το Pantelis Restaurant….. Ο ίδιος μας αποκάλυψε πολλά θέματα που αφορούν μέλλον του Παναθηναϊκού, αλλά και τα λάθη του παρελθόντος.

Αρχικά μίλησε για την κατάσταση του συλλόγου τούτη την στιγμή. “Υπάρχει μία υπερβολή για την κατάσταση την οποία

είναι η ομάδα απο τα ΜΜΕ, εμείς πληρωνόμαστε κανονικά και δεν έχουμε κανένα παράπονο απο την διοίκηση”, μας είπε αρχικά.

Στη συνέχεια μίλησε για τα λάθη προηγούμενων διοικήσεων που ξόδεψαν λίγο- πολύ 180 εκατ. ευρώ! “Υπήρξε μία σπατάλη με τα χρήματα που δαπάνησε η διοίκηση τα προηγούμενα χρόνια. Δεν γίνεται παίκτες που στις χώρες τους έπαιρναν 400.000 ευρώ να έρχονται εδώ και να παίρνουν τα διπλά”!

Στη συνέχεια ο τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού μίλησε για τους Καρνέζη, Καπίνο. “Είναι εξελίξιμοι και ταλαντούχοι, έχουν όλα τα χρόνια μπροστά τους και πιστεύω ότι ο Παναθηναϊκός κάτω απο τα δοκάρια δεν έχει πρόβλημα.

Ο έμπειρος γκολκίπερ δεν ξέχασε τον Ζεσουάλντο Φερέιρα…

“Ο Πορτογάλος κάνει πολύ καλή δουλειά και ειδικά στην αρχή της χρονιάς φάνηκε το έργο του. Μετά αγχώθηκε με όλα αυτά που λένε και γράφουν για την ομάδα, υπήρξαν και κάποιοι τραυματισμοί και χάθηκε το πρωτάθλημα. Στην Λιβαδειά τα χάσαμε όλα. Τώρα κάνουμε μία νέα αρχή με παιδιά μικρότερης ηλικίας και ο προπονητής που ξέρει την πορτογαλική αγορά ψάχνει παίκτες από εκεί”.

Τέλος δεν ξέχασε να αναφερθεί ούτε στον Τζιμπρίλ Σισέ, έχοντας μία διαφορετική προσέγγιση από άλλους. “Μεγάλος παίκτης ο Σισέ, μας χάρισε χαρές και γκολ, έφερε κόσμο στο γήπεδο, όμως και ο Παναθηναϊκός τον ξεπληρωσε και με το παραπάνω. Δεν μπορεί να νομίζω να έχει κάποιος οποιοδήποτε παράπονο”, κατέληξε ο Κοτσόλης.

Πηγή: postgame.gr

Σχετικά άρθρα:

Χωρίς Κοτσόλη στην Ξάνθη ο ΠαναθηναϊκόςΤομ Χανκς: Xτίζει σπίτι στην ΠάτμοΣτην… Πάτμο το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ;

Στην Πάτμο με Κοτσόλη! | Παρουσία - Καθημερινή αδέσμευτη ηλεκτρονική εφημερίδα

Keywords
Τυχαία Θέματα