Σπαρακτικές δηλώσεις απο την μητέρα των διδύμων: «Πρέπει να ξαναγεννήσω τα παιδιά μου»

Σπαρακτικές ήταν οι δηλώσεις της άτυχης μάνας των δυο μικρών δίδυμων παιδιών που χτυπήθηκαν από μοτοσυκλέτας στην συμβολή των οδών Πατησίων και Τροίας.

Η Αννίσκα Ματσιουρόφσκα, μίλησε στην εφημερίδα «Πρώτο Θέμα» για τα δυο της παιδιά, τις δύσκολες ημέρες που περνούν εκείνη με τον σύζυγο της, αλλά και για τον ασυνείδητο οδηγό που τους εγκατέλειψε αιμόφυρτους στον δρόμο.

«Το μόνο που θυμάμαι από εκείνη τη στιγμή είναι ότι κοιτούσα τα παιδιά μου ακίνητα, πεταμένα στον δρόμο. Δεν θέλω να δω αυτόν τον άνθρωπο ποτέ. Δεν θέλω… αυτό που μας έκανε δεν περιγράφεται. Μας χτύπησε και μας άφησε

στο δρόμο να πεθάνουμε», δηλώνει η μάνα των παιδιών, η οποία αναρρώνει στο νοσοκομείο.

Ο σύζυγος της βρίσκεται στο Παίδων, όπου νοσηλεύονται τα δύο της παιδιά. Το κορίτσι, έχει διαφύγει τον κίνδυνο, ενώ ο αδερφός της εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση. Ωστόσο, οι γιατροί κάνουν λόγο για σταδιακή βελτίωση της υγείας του.

«Πρέπει να ξαναγεννήσω τα παιδιά μου για να γίνουν όπως πριν» δηλώνει η Αννίσκα. «Δεν ξέρω τι θα κάνουμε. Θέλουμε πρώτα να ξαναείμαστε και οι τέσσερις μαζί και καλά στην υγεία μας και θα δούμε μετά τι θα κάνουμε».

Πατέρας υπαξιωματικού: «Ζητάμε συγγνώμη»

Από την μεριά του ο πατέρας του 21χρονου υπαξιωματικού που χτύπησε και τραυμάτισε τα δίδυμα και τη μητέρα τους, υποστηρίζει ότι ο γιος του βρισκόταν σε μεγάλη φόρτιση πριν από το ατύχημα και γι’ αυτό αντέδρασε έτσι.

«Λίγη ώρα πριν γίνει αυτό που έγινε, τηλεφώνησα στο γιο μου και του είπα πως μαχαίρωσαν τον άντρα της αδερφής του και χρειαζόταν επειγόντως αίμα. Εκείνος, αφού πήρε την άδεια από το Ναυτικό, πήρε τη μηχανή και έφυγε κακήν κακώς από τη μονάδα του για το νοσοκομείο. Βρισκόταν σε τέτοιο πανικό, που δεν είχε μαζί του ούτε δίπλωμα, ούτε τίποτα.

Ήταν θολωμένος. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει πως έπρεπε να χτυπήσει όποιον βρέθηκε μπροστά του. Λυπούμαστε πάρα πολύ. Τους ζητάμε συγγνώμη. Πούλησα ήδη ένα οικόπεδο που είχα για να πληρώσω την εγγύηση του γιου μου. Ό,τι χρειαστεί η οικογένεια, αν και δεν έχουμε οικονομική άνεση, θα προσπαθήσουμε να βοηθήσουμε τα παιδιά», καταλήγει ο πατέρας του υπαξιωματικού.

Πηγή: Now24.gr

Σχετικά άρθρα:

Δηλώσεις και διαψεύσεις από τα παιδιά του ΚαντάφιΣώθηκαν τα δύο παιδιά, χαροπαλεύει ο πατέρας, νεκρή η μητέραΝο 58: Σώθηκαν τα δύο παιδιά, χαροπαλεύει ο πατέρας, νεκρή η μητέρα

Σπαρακτικές δηλώσεις απο την μητέρα των διδύμων: «Πρέπει να ξαναγεννήσω τα παιδιά μου» | Παρουσία - Καθημερινή αδέσμευτη ηλεκτρονική εφημερίδα

Keywords
Τυχαία Θέματα