Πρωταθλητής και… πάσης Ηπείρου!

Ο Ολυμπιακός νίκησε με 4-1 τη Μέλμπουρν Βίκτορι σε φιλική αναμέτρηση της Αυστραλίας, στο τελευταίο παιχνίδι του Ερνέστο Βαλβέρδε στον πάγκο των «ερυθρολεύκων».

Οι Πειραιώτες «καθάρισαν» την αναμέτρηση στο α΄ ημίχρονο όπου έδειξαν την ανωτερότητά τους απέναντι στους Αυστραλούς. Μόλις στο 10΄ ο Νταβίντ Φοσυτέρ άνοιξε το σκορ με ωραία ενέργεια και στο 23΄ ο Γιάννης Φετφατζίδης

διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του.

Δύο λεπτά αργότερα σε μια γρήγορη επίθεση των πρωταθλητών Ελλάδας ήρθε το τρίτο τέρμα με αυτογκόλ του Φράνιτς. Στο 28΄ η Βίκτορι κέρδισε πέναλτι το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Τόμπσον, μειώνοντας σε 3-1. Αυτό ήταν και το σκορ με το οποίο οι δύο ομάδες πήραν το δρόμο για τα αποδυτήρια.

Στο β΄ ημίχρονο οι αλλαγές των δύο προπονητών «χάλασαν» την εικόνα του αγώνα. Οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά και με επιθετικούς προσανατολισμούς με στόχο να μειώσουν ακόμα περισσότερο το σκορ.

Στο τέλος ο Πρωταθλητής Ελλάδος κατάφερε να πετύχει και τέταρτο γκολ με τον Ντιόγκο, ο οποίος είχε περάσει ως αλλαγή στην επανάληψη στη θέση του Ράφικ Τζιμπούρ. Μ τη λήξη της αναμέτρησης οι «ερυθρόλευκοι» αποθεώθηκαν από περίπου 20.000 φιλάθλους που βρέθηκαν στο «Etihad Stadium».

Melbourne Victory (Ποστέκογλου): Τόμας, Φοσίνι, Τραορέ, Φράνιτς, Μπρόχαμ, Κεμπ, Τόμπσον, Ρόγιας, Φερέιρα, Ζέγκο, Όλσοπ.

Ολυμπιακός (Βαλβέρδε): Μέγιερι, Τοροσίδης, Μέλμπεργκ, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Χολέμπας, Μανιάτης, Φέισα, Φουστέρ, Μιραλάς, Φετφατζίδης και Τζεμπούρ.

Πηγή: postgame.gr

Σχετικά άρθρα:

Πρωταθλητής ο Ολυμπιακός και 6-0 την ΑΕΚ

Πρωταθλητής και… πάσης Ηπείρου! | Παρουσία - Καθημερινή αδέσμευτη ηλεκτρονική εφημερίδα

Keywords
Τυχαία Θέματα