Παπαρήγα: Η κυβέρνηση πουλάει όσο-όσο για να πληρώσει τα δάνεια

Κατά της ιδιωτικοποίησης της ΕΥΑΘ τάχθηκε η γγ του ΚΚΕ κατά την επισκεψή της στα γραφεία της επιχειρήσεις όπου μίλησε με εργαζόμενους.

«Το όχι στην ιδιωτικοποίηση της ΕΥΑΘ και γενικότερα του νερού στην Ελλάδα, πρέπει να είναι από την πλευρά των εργαζομένων και γενικότερα του λαού πολύ καθαρό και συγκεκριμένο.

Διότι υπάρχουν πολλές μορφές ιδιωτικοποίησης που μπορεί να παρασύρουν τους εργαζόμενους. Είναι γενικό όχι και στην υποδομή και στην διαχείριση και στον καθορισμό της τιμής και στα έργα εκσυγχρονισμού, όπου χρειάζονται», τόνισε σε δήλωσή της και κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι πουλάει όσο – όσο για να μαζέψει χρήματα για να μπορέσει να πληρώνει δάνεια και τοκοχρεολύσια.

«Είναι δέσμευση του μνημονίου και της δανειακής σύμβασης και επομένως η αντίσταση πρέπει να είναι και για το νερό και για το σύνολο των αποκρατικοποιήσεων», είπε η κ Παπαρήγα και κάλεσε τους εργαζόμενους να οργανωθούν και ώστε να δημιουργηθεί «ένα κίνημα πολύ πιο ισχυρό από τους αγώνες που γνωρίσαμε τα τελευταία χρόνια και πολύ πιο πολιτικά στοχοπροσηλωμένο κατά της ΕΕ και των επιχειρηματικών ομίλων που θέλουν κυριολεκτικά να γδάρουν τους λαούς».

Πηγή:ert.gr

Σχετικά άρθρα:

Το πρόγραμμα της περιοδείας της Αλέκας Παπαρήγα σε Άρτα και ΓιάννεναReuters: Η Ελλάδα θα πληρώσει το ομόλογο των 435 εκατ. ευρώΠαπαρήγα: Κυβερνητική γραμμή η πυγμή και στην καταστολή

Παπαρήγα: Η κυβέρνηση πουλάει όσο-όσο για να πληρώσει τα δάνεια | Παρουσία - Καθημερινή αδέσμευτη ηλεκτρονική εφημερίδα

Keywords
Τυχαία Θέματα