Πάλι "πόρτα" από "Τίγρη"

Τετ α τετ είχαν Δημήτρης Μελισσανίδης και Θωμάς Μαύρος ωστόσο η προσπάθεια του τελευταίου ήταν άκαρπη. Ο Μελισσανίδης άκουσε τον Θωμά να του λέει το σκεπτικό του για να βγει η ΑΕΚ από το αδιέξοδο, ωστόσο ο πρώην πρόεδρος και ιδιοκτήτης της ΠΑΕ είναι κάθετος: δεν δείχνει διάθεση να μπει στην ΠΑΕ, αφού τα οικονομικά είναι εντελώς ρευστά.

Αύριο μιλάει ο Μαύρος

Αύριο στις 2μ. μ μιλάει ο Θωμάς Μαύρος στους εκπρόσωπους τύπου της ΑΕΚ, στο μαγαζί που διατηρεί, ενώ ο ίδιος

θεωρεί καταστροφικό το σενάριο υποβιβασμού της Ένωσης στην Δ’ Εθνική.

«Στις 2 το μεσημέρι θα μιλήσω, σε σας τους ρεπόρτερ της ΑΕΚ, για τις σκέψεις μου. Κάποιες από αυτές είναι γνωστές. Αν ο κόσμος θεωρεί ότι μπορεί να προχωρήσει αυτό το εγχείρημα θα το στηρίξει. Αν όχι, τότε έκανα ό,τι μπορούσα για την ΑΕΚ και θα έχω τη συνείδησή μου καθαρή. Αυτή η προσπάθεια δεν έχει να κάνει με τον… Μαύρο. Αυτή η προσπάθεια έχει να κάνει με την ΑΕΚ. Ή μπαίνει ο καθ’ ένας όπως μπορεί και βοηθάει οικονομικά ή πάμε, δυστυχώς, στη Δ’ Εθνική. Νομίζω ότι αν η ΑΕΚ πέσει στη Δ’ Εθνική θα χάσει ένα τεράστιο κομμάτι από τη δυναμική της. Θα χαθούν πολλοί ΑΕΚτζήδες. Προσωπικά δεν αντέχω να τη βλέπω εκεί… Δεν θα μου κάθεται καλά και δεν ξέρω πόσο εύκολη θα είναι η επιστροφή μετά», λέει ξεκάθαρα ο Μαύρος και συνεχίζει: «Η ισχύς εν τη ενώση, δεν λένε; Ήρθε η στιγμή να το δούμε. Δεν πρέπει να έχουμε εγωισμούς. Σκέφτηκα αυτό και θα πω αυτό… θέλετε; Ελάτε… Δεν θέλετε, θα δούμε την ΑΕΚ στη… Δ’ Εθνική. Μόνος μου πήρα αυτή την πρωτοβουλία και την προωθώ όσο και όπως μπορώ. Μακάρι, να έρθει κάποιος άλλος να βάλει λεφτά και να… φύγω εγώ. Δεν έχω κανένα πρόβλημα. Η ουσία είναι να σωθεί η ΑΕΚ. Εγώ σαν Θωμάς σκέφτηκα αυτό. Αν ο κόσμος στηρίξει και βοηθήσει έχει καλώς και προχωράμε. Αυτή τη στιγμή κανείς δεν μπορεί να βοηθήσει, δυστυχώς. Ούτε ο Μελισσανίδης ούτε κανείς».

Τότε η συζήτηση με το Θωμά Μαύρο πήγε στον Μελισσανίδη. Επιβεβαίωσε, ότι μίλησε μαζί του και πως δείχνει να κατανοεί τη στάση του: «Ναι, είναι αλήθεια ότι μίλησα με τον Μελισσανίδη. Ο Δημήτρης έχει τα δικά του επιχειρήματα. Σε ορισμένα έχει απόλυτο δίκιο και δεν μπορεί να του πει κανείς τίποτα. Ούτε εγώ φυσικά. Σέβομαι τις αποφάσεις του. Σε πολλά έχει δίκιο. Το ζητούμενο είναι τι κάνει η ΑΕΚ».

Κοντολογίς, η προσπάθεια του Μαύρου θα στηριχθεί στην όποια στήριξη του κόσμου. Αν φοβάται ο ίδιος την δύσκολη οικονομική κατάσταση σε κάθε σπιτικό; Ναι! Το λέει! Αλλά από εκεί και πέρα πιστεύει: «Η αγάπη για την ΑΕΚ είναι τεράστια. Νομίζω αν δει ο κόσμος το δίλημμα Δ’Εθνική ή σωτηρία, έχω την αίσθηση ότι θα στηρίξει την προσπάθεια με το υστέρημά του. Αν δεν προχωρήσει αυτή η προσπάθεια, όλοι θα πάρουν τα λεφτά τους πίσω. Σημασία έχει να κάνεις την προσπάθεια. Και αυτή κάνουμε. Περισσότερα θα πούμε αύριο».

Φιλικό με Πετρολούλ

Φιλικό με την ΑΕΚ στις 15 Ιουλίου ανακοίνωσε η Πετρολούλ. Η ομάδα από τη Ρουμανία μέσω του επίσημου site της ενημέρωσε για τη διεξαγωγή του φιλικού αγώνα με την ΑΕΚ «Ίλιε Οανά».

Πηγή: postg

Keywords
Τυχαία Θέματα