Νοσοκομείο Πύργου: Σε τρεις (3) εβδομάδες η λειτουργία του και βλέπουμε… Στο 1 εκ. ευρώ το κόστος.

Σε τρεις (3) βδομάδες, σύμφωνα με την Διοικήτρια του Νοσοκομείου Πύργου προβέπεται να λειτουργήσει το Νοσοκομείο Πύργου.

Σε δύο βδομάδες θα έλθουν οι μετασχηματιστές και χρειάζεται και μια εβδομάδα γιά δοκιμές απο την ΔΕΠΑΝΟΜ.

Αυτά δήλωσαν ο Διοικητής της 6ης ΥΠΕ κ. Δημήτρης Κατσικόπουλος  και η διευθύντρια του Νοσοκομείου Πύργου κα. Ελένη Φιλοποπούλου, και ο γιατρός κ. Αθανάσιος Γιαννόπουλος, σε συνέντευξη τύπου σήμερα ο μεσημέρι στο Νοσοκομείο Πύργου.

Το κόστος

της αποκατάστασης των ζημιών, σύμφωνα με την διευθύντρια, θα ανέλθει στο 1.000.000 ευρώ, ποσό που ήδη έχει διατεθεί απο το Υπουργείο και υπάρχει σε ειδικό λογαριασμό του Νοσοκομείου.

Επιβεβαιώθηκε πλήρως το ΗΛΕΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ όταν στις 15/5/2012 η Διοικήτρια μιλούσε για λειτουργία του Νοσοκομείου στις 20/5/2012 και όλοι ακολουθούσαν, το www.Iliaoikonomia.gr έχοντας τεκμηριωμένες τεχνικές απόψεις από τοπικούς μηχανικούς, επιμέναμε οτι η λειτουργία του Νοσοκομείου αργούσε και δεν θα ήταν στις 20/5/2012.

Σημειώνουμε ότι οι μετασχηματιστές θα τοποθετηθούν πάλι στο δεύτερο υπόγειο του Νοσοκομείου.

Σε ερώτησή μας αν πάλι υπάρχει κίνδυνος να πλημμυρίσει πάλι το Νοσοκομείο σε μελλοντική δυνατή βροχή απάντησε ότι η ΔΕΠΑΝΟΜ και το ΤΕΕ εκπονούν μελέτη αντιπλημμυρικής προστασίας γιά την περιοχή του Νοσοκομείου.

Σε ερώτησή μας αν υπάρχουν ευθύνες που πλημμύρισε το Νοσοκομείο η διευθύντρια απάντησε ότι το θέμα εξετάζει ο Εισαγγελέας και ότι και η ίδια έχει καταθέσει.

iliaoikonomia.gr

Σχετικά άρθρα:

Τρεις θέσεις στο Γεν. Νοσοκομείο ΠύργουΚακόγουστο «σήριαλ» η (μη) λειτουργία του αξονικού τομογράφου στο νοσοκομείο…100.000 ευρώ το κόστος νοσηλείας των μεταναστών στην Υπατία

Νοσοκομείο Πύργου: Σε τρεις (3) εβδομάδες η λειτουργία του και βλέπουμε… Στο 1 εκ. ευρώ το κόστος. | Παρουσία - Καθημερινή αδέσμευτη ηλεκτρονική εφημερίδα

Keywords
Τυχαία Θέματα