«Μας έκοψε τα πόδια το δεύτερο γκολ»!

Ο Φερνάντο Σάντος έδωσε συγχαρητήρια σε όλους τους ποδοσφαιριστές, παρόλα αυτά, στάθηκε στα αρκετά αμυντικά λάθη που έφερε τελικά το 4-2.

«Όταν το σκορ έγινε 2-1, τα πράγματα έγιναν πολύ δύσκολα για μας. Στην ανάπαυλα είπα στους παίκτες πως πρέπει να βελτιωθούμε αμυντικά και να πάρουμε περισσότερες πρωτοβουλίες επιθετικά. Τους ζήτησα να βάλουμε ένα γκολ ώστε να αλλάξει η κατάσταση. Μπήκαμε καλά στο δεύτερο μέρος, δημιουργήσαμε ευκαιρίες

και βάλαμε το γκολ που θέλαμε. Όμως δεχτήκαμε πολύ γρήγορα το 2-1 και το δεύτερο τέρμα των Γερμανών μας έκοψε τα πόδια, αφού δεν κατορθώσαμε να επιστρέψουμε στο ματς. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου γιατί πάλεψαν ως το τέλος».

Για το τι κρατάει από την πορεία της Εθνικής στο Euro, απάντησε: «Κρατάμε τα ψυχικά μας αποθέματα, δηλαδή την θέληση, το πάθος και την διάθεση. Θα προσπαθήσουμε να διορθώσουμε κάποια πράγματα στα επόμενα φιλικά και στις προπονήσεις ώστε να παρουσιαστούμε βελτιωμένοι στα προκριματικά του Μουντιάλ».

Για την απουσία του Καραγκούνη ο Σάντος δήλωσε: «Ο Καραγκούνης είναι ένας πάρα πολύ σημαντικός παίκτης για μας, πολύ έμπειρος που ξέρει να κρατάει την μπάλα. Αυτό μας δίνει ανάσες μέσα στον αγωνιστικό χώρο γιατί δεν μπορείς να αμύνεσαι διαρκώς. Ο Καραγκούνης ξέρει να μοιράζει παιχνίδι, κάτι που έλειψε στο σημερινό παιχνίδι, κυρίως στο πρώτο μέρος. Χρειαζόμασταν περισσότερη ηρεμία.

Δεν θα άλλαζα κάτι. Είχαμε ξεκάθαρο πλάνο που το είχαμε δουλέψει στην προπόνηση. Θέλαμε να είμαστε συμπαγείς και συγκεντρωμένοι στην άμυνα αλλά και να έχουμε όσο γίνεται την μπάλα στα πόδια μας. Θέλαμε ένα γκολ και για αυτό ξεκίνησε ο Νίνης, άσχετα εάν δεν τα πήγε καλά. Σίγουρα αν μπορούσα, θα άλλαζα το γεγονός ότι δεχτήκαμε τέσσερα γκολ».

Σχετικά με τις αλλαγές στην ενδεκάδα της Γερμανίας, είπε: «Η αλήθεια είναι πως περιμέναμε μια άλλη σύνθεση από πλευράς Γερμανίας αν και υπήρχαν από το πρωί φήμες πως ο Λεβ θα έκανε κάποιες αλλαγές. Όμως αυτό δεν έπαιξε μεγάλο ρόλο. Ο Λεβ έδωσε φρεσκάδα στην επίθεση του και εμείς προσπαθήσαμε να κάνουμε το ίδιο. Εκανε σωστή κίνηση και του βγήκε. Ο Κλόζε είναι ένας παίκτης που μπορεί να κάνει την διαφορά.

Περιμέναμε πάντως τους Γερμανούς να έχουν κατοχή και ρυθμό. Από την αρχή λέγαμε πως είναι ένα από τα φαβορί και απόψε απέδειξε πως είναι πολύ δυνατή. Όμως πιστεύαμε πως σε ένα αγώνα νοκ-άουτ που κρατάει 90 λεπτά θα μπορούσαμε να διεκδικήσουμε τις πιθανότητες μας. Δυστυχώς δεν το καταφέραμε και πέρασε η Γερμανία. Οι αναπληρωματικοί της παίκτες δεν έχουν μεγάλη διαφορά από τους βασικούς της. Όμως δεν περίμενα πως θα βάζαμε δύο γκολ και δεν θα προκρινόμασταν».

Πηγή: postgame.gr

Σχετικά άρθρα:

Το χει το γκολ ο Κυριάκος(vid)Τα καλύτερα γκολ της εβδομάδας! (vid)Σισέ στον Λέτο: Βάλε δύο γκολ στον Ολυμπιακό

«Μας έκοψε τα πόδια το δεύτερο γκολ»! | Παρουσία - Καθημερινή αδέσμευτη ηλεκτρονική εφημερίδα

Keywords
Τυχαία Θέματα