Καϊμακόγλου: Να δώσουμε χαρά στους Έλληνες

Ο Κώστας Καϊμακόγλου μίλησε για το μεγάλο του όνειρο που αν πραγματοποιηθεί θα δώσει, έστω και για λίγο, χαρά σε όλους τους Έλληνες.

“Βλέπεις παντού ανθρώπους προβληματισμένους, ακούς κάθε μέρα για αυτοκτονίες, για ληστείες, για φόνους για λίγα χρήματα, οπότε πως να μην επηρεαστείς; Η χώρα μας περνάει δύσκολα και εμείς από τη μεριά μας θα προσπαθήσουμε να δώσουμε, έστω και για λίγο, χαρά στους συμπατριώτες μας. Να τους κάνουμε να ξεχαστούν για μερικές μέρες, για μερικές ώρες, για κάποιες ωραίες στιγμές. Δεν λέω ότι θα λύσουμε τα προβλήματα του κόσμου,

ούτε ότι το μπάσκετ θα μας βγάλει από την κρίση, αλλά μπορούμε να προσφέρουμε μερικές όμορφες στιγμές που θα βοηθήσουν τον κόσμο να ξεχαστεί για λίγο και να αφήσει πίσω του τα όσα τον προβληματίζουν. Επαναλαμβάνω, μια ενδεχόμενη επιτυχία της Εθνικής δεν θα σβήσει τα δάνεια κάποιων ανθρώπων, ούτε τα προβλήματα κάποιων άλλων, αλλά θα προσπαθήσουμε να προσφέρουμε ένα χαμόγελο που τόσο έχουν ανάγκη όλοι οι Έλληνες με μια διάκριση με τη Εθνική ομάδα».

Πηγή: postgame.gr

Δεν υπάρχουν σχετικά άρθρα.

Καϊμακόγλου: Να δώσουμε χαρά στους Έλληνες | Παρουσία - Καθημερινή αδέσμευτη ηλεκτρονική εφημερίδα

Keywords
Τυχαία Θέματα