Ιούλιος 2012: Καυτός Μήνας…

Εκρηκτικός μήνας με το θερμόμετρο να ανεβαίνει επικίνδυνα σε όλο τον κόσμο, λόγο των ανατροπών σε πολιτικό και οικονομικό επίπεδο προβλέπεται ο Ιούλιος. Σε προσωπικό επίπεδο χρειάζεται σύνεση και όχι βιαστικές αποφάσεις. Τα ατυχήματα θα έχουν έξαρση.

Ας δούμε λοιπόν ποιές είναι οι προβλέψεις για κάθε ζώδιο το μήνα που μας έρχεται…

ΚΡΙΟΣ

Πολλοί από εσάς θα νοιώσετε ότι έχετε αφήσει πολλές εκκρεμότητες κυρίως στον επαγγελματικό χώρο. Ίσως να ήρθε η στιγμή που πρέπει να αντιμετωπίσετε τα λάθη του παρελθόντος και να βάλετε μία τάξη στην ήδη υπάρχουσα ( αταξία ) που σας διακρίνει τους τελευταίους μήνες. Οι αντιπαραθέσεις με τους άλλους θα είναι συχνές από τις 3 έως τις 21 του μήνα και θα χρειαστεί την περίοδο αυτή αυτοσυγκράτηση για να μπορέσετε να αποφύγετε ακραίες συμπεριφορές.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Δίας εγκατέλειψε οριστικά το ζώδιο σας αλλά προχωρώντας στους Διδύμους, ανοίγονται δρόμοι στο να ανακάμψετε οικονομικά. Ο Ιούλιος είναι ένας αρκετά κοπιαστικός μήνας για εργασιακά θέματα και για θέματα υγείας. Την περίοδο αυτή θα νοιώσετε ότι ξαναμπαίνουν στην ζωή σας παλιές οικογενειακές υποθέσεις που θα σας δοθούν νέα στοιχειά για να καταλάβετε τον τρόπο αντιμετώπισης τους. Οι αποφάσεις για ταξιδάκια θα σας ανανεώσουν και θα σας δώσουν θετική ενέργεια.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Είναι πολλές οι πλανητικές όψεις που από μια γρήγορη ματιά θα μπορούσε κανείς να πει ότι ξεκινά μία πολύ ευνοϊκή περίοδος. Όμως η πραγματική εύνοια θα έρθει πολύ αργότερα και αυτό γιατί βρίσκεστε ακόμα υπό την επιρροή του Ποσειδώνα που θολώνει ως ένα βαθμό την κρίση σας. Πολλοί από εσάς θα αρχίσετε να νοιώθετε πιο καλά στην προσωπική σας ζωή, ιδίως οι γεννημένοι 13 και 14 Ιουνίου θα ολοκληρώσουν και θα σταθεροποιήσουν με πολύ εύνοια ότι επιθυμούσατε από καιρό.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Πανσέληνος στις 3 που πραγματοποιείτε στον Αιγόκερω επηρεάζει έντονα μία σημαντική σχέση ή τον γάμο σας. Τις ημέρες εκείνες θα πρέπει να δείξετε υπομονή σε γεγονότα που θα είναι ανατρεπτικά για την πορεία μιας σχέσης ή της κοινωνικής σας υπόστασης. Η Αφροδίτη στους Διδύμους μπλοκάρει τα συναισθήματά σας και πολύ πιθανόν να προσπαθήσετε να κρύψετε κάτι που αφορά την συναισθηματική σας ζωή. Το σπίτι και οι οικογενειακές σχέσεις θα σας φορτώσουν με επιπλέον υποχρεώσεις.

ΛΕΩΝ

Γεμάτος υποχρεώσεις ο μήνας αυτός. Ο Ερμής στο ζώδιό σας, σας φέρνει πιο κοντά με δικά σας πρόσωπα, επικοινωνείτε πιο εύκολα με τους άλλους και βρίσκεστε έως τις 15 σε ένα επικοινωνιακό κομφούζιο. Το δεύτερο μισό του μήνα είναι ανατρεπτικό ως προς τις αποφάσεις που είχατε πάρει πιο πριν και θα περάσετε μία περίοδο που οι καθυστερήσεις θα είναι συχνές και θα ανατρέπουν τα σχέδια σας. Η λάμψη κατά την διάρκεια των γενεθλίων σας θα είναι μεγάλη αλλά δεν θα βοηθήσει στο να φτάσετε τους στόχους σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρ’ όλη την ανατρεπτική ατμόσφαιρα που επικρατεί, εσείς βαδίζετε με σταθερά βήματα προς την υλοποίηση των στόχων σας. Καλό είναι από τις 15 του μήνα να φρενάρετε για λίγο τις επιδιώξεις σας φροντίζοντας να επανεξετάζετε τα επόμενα σχέδι

Keywords
Τυχαία Θέματα