Έρχονται τα πρώτα Ultrabooks με οθόνη αφής και Windows 8


Πολλοί είναι οι κατασκευαστές που θα παρουσιάσουν τα νέα τους desktop, laptop και tablet με Windows 8 στη διεθνή έκθεση Computex που λαμβάνει χώρα στην Taipei αυτή την εβδομάδα. Η Acer σίγουρα ξεχωρίζει με την παρουσίαση του νέου Aspire S7 Ultrabook.

Όπως

αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες, το Aspire S7 θα διαθέτει οθόνη αφής 11,6 ή 13,3 ιντσών. Η διάρκεια ζωής της μπαταρίας για το μικρό μοντέλο θα φτάνει τις 9 ώρες ενώ για το μεγαλύτερο μοντέλο θα ξεπερνάει τις 12 ώρες.

Και τα δύο μοντέλα θα διαθέτουν σώμα από αλουμίνιο και φωτιζόμενο πληκτρολόγιο που προσαρμόζει αυτόματα την ένταση του φωτός.

Προς το παρόν δεν υπάρχουν πληροφορίες σχετικά με τους διαθέσιμους επεξεργαστές των νέων αυτών Ultrabook και για τα υπόλοπα τεχνικά χαρακτηριστικά ενώ η ημερομηνία κυκλοφορίας τους θα ταυτιστεί με την ημερομηνία κυκλοφορίας των Windows 8.

Πηγή: pro.com.gr

Short URL: http://techtv.gr/blogs/techtv/?p=8266

Σχετικά άρθρα:

Sony VAIO T11 και T13, ανακοινώθηκαν τα πρώτα Ultrabooks της εταιρίαςΝέο Acer Aspire S3 ultrabook με πιο γρήγορο επεξεργαστή και σκληρό δίσκοGalaxy Pocket – Το μικρότερο κινητό με οθόνη αφής

Έρχονται τα πρώτα Ultrabooks με οθόνη αφής και Windows 8 | Παρουσία - Καθημερινή αδέσμευτη ηλεκτρονική εφημερίδα

Keywords
Τυχαία Θέματα