"Χτυπάει" Μάντζιο, Μόρα, Κυργιάκο!

Τρεις μεγάλους στοχους έχει η ΑΕΚ στο φετινό μεταγραφικό παζάρι. Ο λόγος για τους Βαγγέλη Μάντζιο ατην επίθεση, Βαγγέλη Μόρα και Σωτήρη Κυργιάκο για την άμυνα. Ο τελευταίος, στα 34 του πλέον, αναζητά ομάδα, το κασέ του εννοείται ότι έχει πέσει πάρα πολύ και με γνώμονα το παρελθόν του στην ΑΕΚ είναι σημαντικός στόχος.
Από εκεί και πέρα εκτίμηση του Μαύρου υπάρχει και στο πρόσωπο του Μόρα και του Μάντζιου.

Αμφότεροι μπορούν να έρθουν στην ΑΕΚ με χαμηλό κασέ και να ηγηθούν των όποιων νέων αγωνιστικών προσπαθειών.

Προσπάθειες για Βάργκας

Από τους παίκτες των οποίων τα συμβόλαια λήγουν (Βάργκας, Γεωργέας, Κάρλος και Καφές) η μεγάλη καψούρα και έννοια του Θωμά Μαύρου είναι να παραμείνει ο Φαμπιάν Βάργκας στην ομάδα. Δύσκολη περίπτωση ο Κολομβιανός, καθώς είναι χολωμένος από τις οικονομικές καθυστερήσεις προς το πρόσωπό του, ενώ μην ξεχνάμε έχει κάνει ήδη προσφυγή. Ωστόσο, δεν αποκλείεται τίποτα. Ο Μαύρος τον θέλει, τον εκτιμά σαν παίκτη, του αρέσει το στυλ και η δουλειά που κάνει μέσα στο γήπεδο κι αν τα οικονομικά βελτιωθούν είναι πιθανό να κάνει μία κουβέντα με τον εκπρόσωπό του.

Στο “σφυρί” ο Μάκος

Τα πράγματα όσον αφορά το ρόστερ θα ξεκαθαρίσει με την έλευση του νέου προπονητή. Ωστόσο είναι δεδομένο πως ο Θωμάς Μαύρος έχει στο μυαλό του πολλά πράγματα σχετικά με τη διαμόρφωσή του.. Ο νέος πρόεδρος της ΑΕΚ δεν θα έχει κανένα πρόβλημα να πωληθεί ο Γρηγόρης Μάκος. Αντίθετα θα επιθυμούσε να μείνουν στο ρόστερ ο Λεονάρντο με τον Κλωναρίδη. Οι τρεις αυτοί παίκτες με τα μέχρι… προχθές δεδομένα κι εφόσον έφτανε στα γραφεία της ΑΕΚ μία πρόταση συμφέρουσα θα έλεγαν αμέσως “αντίο”. Τώρα, με την είσοδο του Μαύρου, ίσως τα δεδομένα αλλάξουν. Για τον Μάκο, ο Θωμάς, δεν έχει πρόβλημα να πουληθεί, ενώ για τους Λεονάρντο και Κλωναρίδη εκτιμά πως μπορούν και πρέπει να προσφέρουν πολλά τη νέα σεζόν.

Πηγή: postgame.gr

Σχετικά άρθρα:

"Χτυπάει" Μάντζιο, Μόρα, Κυργιάκο!Πλάνο με Κυργιάκο, Μπλάνκο στην ΑΕΚ!«Χτυπάει» παντού για προπονητή!

"Χτυπάει" Μάντζιο, Μόρα, Κυργιάκο! | Παρουσία - Καθημερινή αδέσμευτη ηλεκτρονική εφημερίδα

Keywords
Τυχαία Θέματα