ΆΥΓΟΥΣΤΟΣ 2012: Μήνας με πολλά γεγονότα και δύο Πανσέληνους

Αλεξάνδρα Καρτά*

Μήνας με πολλά γεγονότα και δύο Πανσέληνους, η πρώτη στις 2 και η δεύτερη στις 31 όπου και θα διογκωθούν τα προβλήματα που υπάρχουν στον εργασιακό τομέα. Το σημαντικό είναι ότι ο Ερμής γυρνά σε ορθή φορά από τις 8 και αποκαθίσταται η επικοινωνία

ΚΡΙΟΣ

Το ξεκίνημα του μήνα θα σας δώσει αισιοδοξία και καλή διάθεση, ενώ θα προσπαθήσετε να προσεγγίσετε ένα δικό σας πρόσωπο που έχει απομακρυνθεί από εσάς. Στα μέσα του Αυγούστου θα πρέπει να αντιμετωπίσετε με θάρρος μια δύσκολη περίοδο. Πολλά θέματα θα καθυστερούν ενώ για κάποιους

από εσάς θα είναι δύσκολη η επικοινωνία ακόμα και με πολύ δικά σας πρόσωπα. Καριέρα, οικογένεια θα είναι οι τομείς που θα βάλλονται, κυρίως από τις 15 έως το τέλος του μήνα. Ότι σημαντικό αφήστε το για το επόμενο διάστημα.

ΤΑΥΡΟΣ

Η καθημερινότητα σας γίνεται πιο εύκολη και ίσως μέσα από μικρές μετακινήσεις θα συναντήσετε ανθρώπους που θα σας είναι πολύτιμοι, ενώ θα υποδεχθείτε άτομα στο σπίτι σας που θα φέρουν χαρά. Θα θέσετε σημαντικούς στόχους που θα υλοποιήσετε μέχρι τον επόμενο μήνα. Ωστόσο φαίνεται πως η περίοδος του Δεκαπενταύγουστου δεν θα είναι και τόσο ανέμελη. Κάποιες δυσαρμονικές όψεις της Αφροδίτης που είναι πλανήτης κυρίαρχος του ζωδίου σας καθιστά την περίοδο αυτή δύσκολη, ενώ ο Άρης από τις 23 θα βρίσκεται στον Σκορπιό και θα επηρεάσει τους Ταύρους των πρώτων ημερών.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Στο ξεκίνημα του μήνα δεν θα πρέπει να περιμένετε σημαντικές εξελίξεις στα θέματα που σας απασχολούν. Αποφύγετε υπογραφή συμβολαίων, συμφωνίες, μετακινήσεις έως τις 7. Το επόμενο διάστημα θα είναι πολύ σημαντικό και ίσως πολλοί από εσάς αποφασίσετε να προχωρήσετε σε κάποιους στόχους σας που το πιο σίγουρο είναι ότι θα τους πετύχετε. Τα οικονομικά σας θα ευνοηθούν και θα νοιώσετε κάποια ανάσα σε αυτόν τον τομέα. Η Πανσέληνος στους Ιχθύες στις 31 βάζει προβληματισμούς στις επαγγελματικές σας επιλογές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Είστε κουρασμένοι από το προηγούμενο διάστημα και αυτό θα φανεί στην υποτονική διάθεση που θα έχετε προς τους άλλους. Σας βαραίνουν οι υποχρεώσεις που έχετε αναλάβει ιδίως τον τελευταίο χρόνο. Από τις 22 θα σας δοθεί νέα ώθηση στην προσωπική και κοινωνική σας ζωή και αυτό γιατί ο Ήλιος κάνει την είσοδο του στην Παρθένο και ο Άρης στον Σκορπιό. Θα ευνοηθούν κυρίως οι γεννημένοι τις πρώτες μέρες του ζωδίου κάνοντας δυναμικές αλλαγές στην ζωή τους, ακόμα και αν χρειαστεί να δώσουν μάχη γι’αυτό.

ΛΕΩΝ

Είναι ο μήνας σας και αυτό θα σας χαρίσει αυτοπεποίθηση και αισιοδοξία. Παρόλο την λάμψη του Ήλιου στο ζώδιο σας υπάρχουν οι κρυφές και δύσκολες  πλευρές αυτού του μήνα που δεν πρέπει να αγνοήσετε. Από τις 7 η Αφροδίτη στον Καρκίνο θα σας κάνει πιο εσωστρεφείς και πολύ πιθανόν η προσωπική σας ζωή να στρέφεται γύρο από ένα πρόβλημα που θα διογκωθεί τον επόμενο μήνα. Θα πρέπει να προσέξετε τις αντιπαραθέσεις που μπορεί να πληγώσουν αγαπημένα σας πρόσωπα. Ο μήνας τελειώνει με μία Πανσέληνο που θα ευνοήσει τα οικονομικά σας, γιατί θα σας δοθούν οι κατάλληλες ευκαιρίες.

ΠΑ
Keywords
Τυχαία Θέματα