Αν έχεις Τόρες διάβαινε…

O Φερνάντο Τόρες, έδωσε την απάντησή του. Ο φορ της Τσέλσι, πήρε από το… χέρι την Ισπανία πετυχαίνοντας δύο γκολ στο 4-0 επί της Ιρλανδίας, δίνοντας άλλη ψυχολογία στους Ίβηρες και στέλνοντας σπίτι τους του Ιρλανδούς.

Βοηθήθηκε βέβαια και από το γρήγορο γκολ του Τόρες (μόλις στο 4′) αλλά και αυτό αν δεν ερχόταν η νίκη δεν θα ξέφευγε από τα χέρια των παγκόσμιων πρωταθλητών διότι η κυραρχία τους ήταν ολοκληρωτική.

Τις όποιες αμφιβολίες για τον τελικό νικητή ήρθε να διώξει το γκολ του Σίλβα στο 48′ που διαμόρφωσε το 2-0. Παρά τις φιλότιμες προσπάθειες των Ιρλανδών, που έδωσαν μάχη αν και υστερούσαν φανερά σε ποιότητα, οι Ισπανοί διατήρησαν τον απόλυτο έλεγχο και έφτασαν σε τρίτο και σε τέταρτο τέρμα με τον Τόρες στο 70′ και τον Φάμπρεγας στο 83′.

Ισπανία (Ντελ Μπόσκε): Κασίγιας, Αρμπελόα, Πικέ, Ράμος, Άλμπα, Τσάβι, Μπούσκετς, Τσάμπι Αλόνσο (65’ Χάβι Μαρτίνεθ), Σίλβα, Τόρες (73’ Φάμπρεγκας), Ινιέστα (79’ Καθόρλα)

Στον πάγκο: Βαλντέζ, Ρέινα, Αλμπιόλ, Χουανφράν, Νάβας, Νεγρέδο, Πέδρο, Μάτα, Γιορέντε

Ιρλανδία (Τραπατόνι): Γκίβεν, Ο’ Σέι, Λέτζερ, Νταν, Γουόρντ, Νταφ (76’ ΜακΚλίν), Άντριους, Γουίλαν (80’Γκριν), ΜακΓκίντι, Κοξ (46’Γουόλτερς) , Κιν

Στον πάγκο: Γουεστγουντ, Φορντ, Κέλι, ΜακΣέιν, Ο’Ντι, Γκίμπσον, Χαντ, Ντόιλ, Λονγκ

Πηγή: postgame.gr

Δεν υπάρχουν σχετικά άρθρα.

Αν έχεις Τόρες διάβαινε… | Παρουσία - Καθημερινή αδέσμευτη ηλεκτρονική εφημερίδα

Keywords
Τυχαία Θέματα