Αλάνι ο Τζιμπούρ!

Με τον Τζιμπούρ να κάνει… πάταγο και το Μοντεστό σε εξαιρετική κατάσταση, ο Ολυμπιακός επικράτησε με 1-0 της Αλάνια Βλαντικαφκάζ, συνεχίζοντας της καλές εμφανίσεις στη φάση της προετοιμασίας.

Το ματς:

Oι Ρώσοι μπήκαν καλύτερα στο ματς, χωρίς να δημιουργήσουν ευκαιρία, κάτι όμως που είχε η ομάδα του Ζαρντίμ. Φάση στο 15′ που άρχισε από το τέρμα εξαιρετική σέντρα Παπάζογλου που προωθήθηκε και μεγάλο γκολ του Τζιμπούρ

με βολέ στο 15′ με τον Αλγερινό να πραγματοποιεί το ιδανικό τελείωμα.

Ο Πορτογάλος τεχνικός παρέταξε τους Πειραιώτες έτσι ώστε οι γραμμές να μην έχουν κενά μεταξύ τους, κάτι το οποίο ζητούσε έντονα, τα μπακ να ανεβαίνουν αρκετά ψηλά, με τους Αμπντούν, Βλαχοδήμο, Τζιμπούρ και Ντιόγκο να δημιουργούν τετράδα αρκετά επικίνδυνη. Ωστόσο, ο Βλαχοδήμος, δεν δείχνει να έχει ακόμα την αυτοπεποίθηση που θα ήθελε. Οι Πειραιώτες εκτός από ένα καλό δεκάλεπτο 25′-35′ να μην απειλούν όσο θα ήθελαν την Αλάνια. Μπορεί λοιπόν επιθετικά να μην έκαναν αυτό που ήθελε ο Ζαρντίμ, ωστόσο στο ανασταλτικό κομμάτι Φέισα και Μοντέστο τα πήγαν καλά, όπως και η τετράδα της άμυνας, ενώ ο Κάρολ είχε σωστές τοποθετήσεις.

Οι αλλαγές του Ζαρντί άλλαξαν την εικόνα τους δευτέρου μέρους. Οι ερυθρόλευκοι άρχισαν να κερδίζουν μέτρα, και σε συνδυασμό με το πρέσινγκ το οποίο πλέον άρχιζε πιο ψηλά.

Αποτέλεσμα αυτού μια καλή φάση με το σουτ του Τζεμπούρ στην κλειστή γωνία να το σταματά ο τερματοφύλακας της Αλάνια.

Οι Ρώσοι ισορρόπησαν και απάντησαν με ένα δοκάρι. Μέχρι εκεί όμως. Οι ερυθρόλευκοι ανέβασαν κι άλλο την απόδοσή τους. Αμυντικά παρέμειναν το ίδιο καλοί αλλά επιθετικά ήταν περισσότερο απειλητικοί.

Ο Πάντελιτς σε τρεις φορές βρέθηκε σε καλή θέση. Στις δύο, τα σουτ του, τα σταμάτησε αλλά με δυσκολία ο τερματοφύλακας της Αλάνια.

Οι νεοφώτιστοι στο ρωσικό πρωτάθλημα προσπάθησαν να ισοφαρίσουν στη συνέχεια, χωρίς αποτέλεσμα όμως.

Η σύνθεση του Ολυμπιακού: Κάρολ (Μέγκιερι 46′), Παπάζογλου (Χαβίτο 78′), Μανωλάς, Σιόβας, Ποτουρίδης, Μοντέστο, Φέισα (Τάτος 46′), Βλαχοδήμος (Σουμπίνιο 46′), Αμπντούν (Βλαχοδήμος 85′), Ντιόγκο (Πάντελιτς 46′), Τζεμπούρ (Καραγκούνης 60′).

Πηγή: postgame.gr

Σχετικά άρθρα:

Ρούμπιν για Τζιμπούρ!Live streaming: ΟΣΦΠ- ΑλάνιαΔιαψεύδουν για Τζιμπούρ- Μαρσέιγ

Αλάνι ο Τζιμπούρ! | Παρουσία - Καθημερινή αδέσμευτη ηλεκτρονική εφημερίδα

Keywords
Τυχαία Θέματα