Tράβηγμα ο Φουστέρ, θλάση ο Ιμπαγάσα

Ο Νταβίδ Φουστέρ κατά την διάρκεια του σημερινού διπλού, υπέστη τράβηγμα στην αριστερή γάμπα, καθώς έκανε προέκταση το πόδι του σε αλλαγή κατεύθυνσης. Ο τραυματισμός του Ισπανού έρχεται να προστεθεί σε αυτόν του Ιμπαγάσα που επιβεβαιώθηκε ότι υπέστη πρώτου βαθμού θλάση.

Σχετικά με τον Νταβίδ Φουστέρ, θα κάνει κατά πάσα πιθανότητα μαγνητική τομογραφία την Πέμπτη (12/7), ώστε να γίνει μία καλύτερη διαπίστωση για την κατάσταση της υγείας του. Αν ο 30χρονος μεσοεπιθετικός νιώσει ενοχλήσεις και την επόμενη ημέρα, τότε είναι δεδομένο πως

δεν θα αγωνιστεί στο φιλικό του Σαββάτου (14/7) κόντρα στην Σπαρτάκ Μόσχας (14/7, 19:00, NS1) στην Αυστρία, καθαρά για προληπτικούς λόγους, ώστε να μην επιβαρυνθεί ο τραυματισμός του.

Όσον αφορά την περίπτωση του Αριέλ Ιμπαγάσα, ύστερα από νέες εξετάσεις που έκανε ο Αργεντινός χαφ, επιβεβαιώθηκαν οι αρχικές προβλέψεις. Ο έμπειρος χαφ έχει υποστεί πρώτου βαθμού θλάση μικρής έκτασης. Θα χρειαστεί να μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για περίπου 7 με 10 μέρες. Είναι ήδη καλά, δεν πονάει και ακολουθεί θεραπεία ώστε να ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του. Εννοείται πως δεν θα παίξει στο φιλικό κόντρα στην ρωσική ομάδα.

Πηγή: postgame.gr

Σχετικά άρθρα:

Θλάση ο Φουστέρ, επιστρέφει ο ΙμπαγάσαΤρέχει να προλάβει τον τελικό ο ΙμπαγάσαΘλάση και ο Τοροσίδης

Tράβηγμα ο Φουστέρ, θλάση ο Ιμπαγάσα | Παρουσία - Καθημερινή αδέσμευτη ηλεκτρονική εφημερίδα

Keywords
Τυχαία Θέματα