League of Legends τώρα στα Ελληνικά

Η Ελληνική Beta έκδοση του League of Legends είναι από σήμερα διαθέσιμη στον διακομιστή  ΕΥ ΒΟΡΕΙΑ & ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ! Εάν θέλεις κι εσύ να απολαύσεις το League of Legends στα Ελληνικά, το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να αλλάξεις την γλώσσα στα “Ελληνικά” από το ΕΥΒΑ patcher.

Τι έχει να σας προσφέρει

η νέα έκδοση;

Όλα τα κείμενα του παιχνιδιού θα είναι μεταφρασμένα στα ΕλληνικάΌλες οι φωνές θα είναι στα ΕλληνικάΗ Ιστοσελίδα και το φόρουμ θα είναι στα ΕλληνικάΗ υπηρεσία Βοήθεια και Υποστήριξη θα είναι στα ΕλληνικάΘα πραγματοποιηθεί το φαντασμαγορικό Launch Event στην ΑθήναΥποστήριξη στο Ελληνικό eSports

League of Legends Launch Event στην Αθήνα! 

Στις 14 Ιουλίου στο Γκάζι music hall, Ιερά οδός 11 – 15 Κεραμικός Αθήνα, ελάτε να περάσουμε καταπληκτικά, γιορτάζοντας την έναρξη του League of Legends στην Ελλάδα με ένα απίθανο πάρτι.

Το event θα περιλαμβάνει μουσική, δώρα, παιχνίδια ερωτήσεων, παιχνίδια με την Riot και τον Τελικό του Ελληνικού τουρνουά League of Legends!

Πάνω από 300 Ελληνικές ομάδες αγωνίζονται για την ανάδειξη των 2 ομάδων που θα παραβρεθούν στον τελικό του Launch Event. Οι 2 καλύτερες ομάδες θα πάρουν μέρος στο event και θα αγωνιστούν σε ένα Best of 3. Οι νικητές θα πάρουν μαζί τους 2000 ευρώ, δώρα και στεφθούν πρωταθλητές του League of LegendsGreek Launch Event.

Μια ομάδα Rioters θα παραβρεθεί στο event στην Αθήνα, μαζί με τον Phreak!

Παρακάτω είναι το πλήρες πρόγραμμα για το event:

Main event Schedule

2:30 μμ – Ανοίγουν οι πόρτες3:00 μμ – Ομιλία χαιρετισμού και εισαγωγή3:15 μμ – Παίξτε εναντίον την Riot5:15 μμ – Θέαμα Cosplay5:45 μμ – Παιχνίδια ερωτήσεων και δώρα6:00 μμ – Ο μεγάλος τελικός του League of LegendsGreek Launch Event (Best of 3)8:30 μμ – Η τελετή λήξης9:00 μμ – 11:00 μμ – Μουσική με DJ

Σχετικά άρθρα:

Ελληνική έκδοση για το League of LegendsLeague of Legends Spectator Mode VideoΤο Rayman Legends και σε άλλες κονσόλες

League of Legends τώρα στα Ελληνικά | Παρουσία - Καθημερινή αδέσμευτη ηλεκτρονική εφημερίδα

Keywords
Τυχαία Θέματα