Kαι τώρα αντι- Μέλμπεργκ

Στον Ολυμπιακό στρέφουν πλέον την προσοχή τους στην απόκτηση κεντρικού αμυντικού με τον προπονητή της ομάδας, Λεονάρντο Ζαρντίμ, να έχει ήδη ξεχωρίσει κάποιες περιπτώσεις παικτών σύμφωνα με την εφημερίδα «Sportday». Ο Πορτογάλος τεχνικός ψάχνει για έναν έμπειρο στόπερ που θα βοηθήσει τους Μανωλά, Σιόβα, και στα υπόψη του είναι και ο Μπρούνο Άλβες της Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης, η απόκτηση του οποίου ωστόσο θεωρείται απίθανη. Ο Έβερτον της Μπράγκα είναι ένας ακόμα στόπερ που ενδιαφέρει τον Ζαρντίμ αλλά η περίπτωση

του παρουσιάζει δυσκολίες καθώς η Πόρτο εξαγόρασε την οψιόν αγοράς του. Παράλληλα εξετάζονται και οι περιπτώσεις των Μαρτσένα, Γκοΐαν και Κανού.

Ήρθε ο Γκρέκο!

Ο άσος της Ρόμα αναμενόταν στην Αθήνα στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας, αλλά ο παίκτης αιφνιδίασε τους πάντες και ήρθε από τα μεσάνυχτα του Σαββάτου (21/7). Ο Ιταλός μέσος, αρκετά ευδιάθετος, για τον ερχομό του στην Ελλάδα, αναχώρησε για το ξενοδοχείο προκειμένου να ξεκουραστεί. Την Κυριακή (22/7) ο Γκρέκο, αναμένεται να έχει επαφή με τους ανθρώπους του Ολυμπιακου και δεν αποκλείεται να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και μέσα στην ημέρα να ανακοινωθεί η απόκτηση του για τα επόμενα τρία χρόνια.

Μάτιτς για τα χαφ

Ο Νεμάνια Μάτιτς συγκεντρώνει τα στοιχεία που θέλει ο Λεονάρντο Ζαρντίμ για την μεσαία γραμμή του Ολυμπιακού. Όπως αναφέρει το «Goal» ο 38χρονος προπονητής των «ερυθρόλευκων» έχει… ξεχωρίσει τον 24χρονο μέσο της Μπενφίκα και μέσα στις επόμενες μέρες, οι «ερυθρόλευκοι» μ ε αφορμή την παρουσία τους στην Πορτογαλία για σειρά φιλικών παιχνιδιών αναμένεται να κάνουν «κρούση» στους «αετούς» για την απόκτησή του.

Πηγή: postgame.gr

Δεν υπάρχουν σχετικά άρθρα.

Kαι τώρα αντι- Μέλμπεργκ | Παρουσία - Καθημερινή αδέσμευτη ηλεκτρονική εφημερίδα

Keywords
Τυχαία Θέματα