117 κιλά χασίς κατασχεθήκαν στον Τσαμαντά Θεσπρωτίας

Δεν έχουν τέλος οι επιτυχίες των αστυνομικών της Θεσπρωτίας στην καθημερινή μάχη που δίνουν κοντά στα Ελληνοαλβανικά σύνορα για πάταξη του εμπορίου ναρκωτικών ουσιών από τη γείτονα χώρα.
Με το… καλημέρα τον Ιούνιο οι αστυνομικοί της Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσπρωτίας είχαν κατασχέσει 750 κιλά χασίς και μόλις 10 ημέρες μετά σημείωσαν μια ακόμη σημαντική επιτυχία.

Συγκεκριμένα σήμερα το πρωί οι άνδρες του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών σε συνεργασία με αστυνομικούς του Β’ Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φιλιατών, εντόπισαν στην περιοχή του Τσαμαντά τέσσερα άτομα να μεταφέρουν 4 σάκους. Στη συνέχεια

και σε ενέδρα που τους έστησαν οι αστυνομικοί, κατάφεραν και συνέλαβαν τους τρεις από αυτούς ενώ αναζητείται ο τέταρτος δράστης ο οποίος και πιθανώς διέφυγε προς το Αλβανικό έδαφος.
Όπως αποδείχθηκε μετά τη σύλληψη των δραστών οι τρεις δράστες που συνελήφθησαν, νεαρής ηλικίας, μετέφεραν στους σάκους 111 δέματα χασίς συνολικού βάρους 117 κιλών.

Αναδημοσίευση από: thesprotia-news.blogspot.com

Σχετικά άρθρα:

Σύλληψη 55χρονου στον Αμπελώνα Θεσπρωτίας με 241 κιλά χασίςΜπλόκο» σε 120 κιλά χασίς στη Σαγιάδα Θεσπρωτίας211 δέματα με 218 κιλά χασίς κατασχέθηκαν στη Θεσπρωτία!

117 κιλά χασίς κατασχεθήκαν στον Τσαμαντά Θεσπρωτίας | Παρουσία - Καθημερινή αδέσμευτη ηλεκτρονική εφημερίδα

Keywords
Τυχαία Θέματα