Η χήρα και οι φρουροί της

Επιχειρηματολόγησε η Δήμητρα Λιάνη υπέρ του να μπορεί να έχει στην διάθεσή της εκ νέου τρεις αποσπασμένους υπαλλήλους της Βουλής.

Η χήρα του Ανδρέα Παπανδρέου σε δήλωσή της υποστηρίζει :

'' Δεν έχω τρεις υπαλλήλους για να με υπηρετούν. Έχω τρεις σπουδαίους συνεργάτες που υποσχέθηκαν στον Ανδρέα Παπανδρέου να με προσέχουν.
Όλες οι χήρες ηγετών

δικαιούνται προστασίας. Σε όλα τα κράτη, σε όλο τον κόσμο. Δεν αποτελώ την εξαίρεση. Είναι απολύτως νόμιμο. Περιλαμβάνεται στην υπουργική απόφαση που υπογράφηκε το 2009 από τον τότε υπουργό Γιάννη Ραγκούση, όπως σωστά αναφέρει το άρθρο της εφημερίδας.
Και φυσικά δεν έχω κρατικό αυτοκίνητο.
Τα τρία αυτά πρόσωπα είναι καλοί φίλοι και άνθρωποι μου από την εποχή που ζούσε ο Ανδρέας Παπανδρέου. Ο ίδιος τους είχε ζητήσει να με προσέχουν. Τους εκτιμώ απεριόριστα, γιατί πάνω απ' όλα είναι σπουδαίοι άνθρωποι. Δεν τους έχω ζητήσει ποτέ να μου προσφέρουν υπηρεσίες εκτός καθηκόντων τους. Δεν τους έχω ζητήσει, για παράδειγμα, να κουβαλήσουν τα ψώνια μου από το σούπερ-μάρκετ- όπως συμβαίνει σε αρκετούς συναδέλφους τους, όπως όλοι έχουμε δει- γιατί πάνω απ' ολα, υπάρχει αμοιβαίος σεβασμός μεταξύ μας. Δεν τους αρμόζει να φωτογραφίζονται, με αυτό τον τρόπο, δίπλα σε δημόσια πρόσωπα. Και προσωπικά δε μου αρέσει να ανακατεύεται και κανείς στη ζωή μου ''.

Keywords
Τυχαία Θέματα