Το Tobii X2-60 Eye Tracker διατίθεται με στόχο την ερευνητική κοινότητα

22:31 31/1/2013 - Πηγή: TechFan

Η Tobii είναι μια εταιρεία που έχει δημιουργήσει την eye-tracking (παρακολούθησης ματιών) τεχνολογία πριν πολύ καιρό. Η εταιρεία έχει αναγγείλει την έναρξη της τελευταίας γενιάς eye-tracking τεχνολογίας που ονομάζεται X2 Tobii Eye Trackers. Η eye tracking τεχνολογία έχει σχεδιαστεί για να είναι εξαιρετικά

φορητή και πιο προσιτή για τους ερευνητές για να ενταχθεί σε ερευνητικά προγράμματα.

Ο κατασκευαστής λέει ότι η τεχνολογία παρακολούθησης των ματιών θα επεκτείνει δραματικά τις ιδέες και εφαρμογές για την επιστημονική έρευνα και εμπορική έρευνα της ανθρώπινης συμπεριφοράς. Η νέα σειρά προϊόντων X2 υποστηρίζει τόσο 30 όσο και 60 Hz frame rates. Η συσκευή χρησιμοποιεί μια αρθρωτή σχεδίαση και έχει hardware επιλογές.

Η Tobii σχεδίασε τη νέα τεχνολογία παρακολούθησης για να είναι η μικρότερη και ελαφρύτερη eye tracking τεχνολογία της αγοράς. Η συσκευή παίρνει δύναμη από ένα καλώδιο USB και διαθέτει αρθρωτό hardware. Το σύστημα έχει επιλογές που το καθιστούν κατάλληλο για χρήση σε φορητούς υπολογιστές, οθόνες υπολογιστών, δισκία, τηλεοράσεις, ΑΤΜ και οπουδήποτε αλλού.

Το προϊόν διαθέτει επίσης ένα μεγαλύτερο κουτί κομμάτι, επιτρέποντας στο χρήστη να παρακολουθεί από πιο φυσική απόσταση από την οθόνη. Το νέο σύστημα είναι διαθέσιμο για αγορά τώρα σε άγνωστη τιμή.

Πηγή : slashgear.com

Keywords
Τυχαία Θέματα