Το Samsung Galaxy S4 αναμένεται να φτάσει τις 80 εκατομμύρια πωλήσεις

11:38 31/5/2013 - Πηγή: TechFan

Δεν είναι μυστικό ότι το Samsung Galaxy S4 έχει γίνει ανάρπαστο. Η ίδια η Samsung ανακοίνωσε ότι οι πωλήσεις του Samsung Galaxy S4 έχουν φτάσει τα 10 εκατ. ευρώ σε ένα μήνα, καθιστώντας το τελευταίο της κορυφαίο smartphone, τη συσκευή Android με τις γρηγορότερες πωλήσεις μέχρι σήμερα. Ο αναλυτής

Mark Sue της RBC Capital Markets πιστεύει ότι αυτές οι καταπληκτικές πωλήσεις δεν πρόκειται να επιβραδυνθούν σύντομα. Σύμφωνα με τον Mark, η Samsung μπορεί να φτάσει τις 80 εκατομμύρια πωλήσεις του Galaxy S4 μέχρι το τέλος του έτους.

Για να βάλουμε τα πράγματα σε μια προοπτική, ο Mark αναφέρει ότι το Galaxy S3 χρειάστηκε σχεδόν 2 μήνες για να πουλήσει 10 εκατομμύρια μονάδες. Η προηγούμενη ναυαρχίδα της Samsung ήταν μια μεγάλη επιτυχία, αλλά το σημερινό φαίνεται να είναι σπάζει όλα τα ρεκόρ. Ο αναλυτής προσθέτει ότι στα καταστήματα στις ΗΠΑ, το μαύρο Galaxy S4 32GB είναι ως επί το πλείστον sold out, ενώ η ζήτηση για το16GB είναι μεγάλη. Ο Mark πιστεύει επίσης ότι το Samsung Galaxy Note 3 θα κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο και ότι η Apple θα αναβαθμίσει το smartphone χαρτοφυλάκιό της με το iPhone 5S και το iPhone mini το φθινόπωρο 2013.

Πηγή : ubergizmo.com

Keywords
Τυχαία Θέματα