Το Revo SuperSignal DAB Bluetooth Radio φέρνει το ρετρό στυλ με σύγχρονη τεχνολογία

Η Revo μόλις έχει ανακοίνωσε την επέκταση της Superseries σειρά της με το SuperSignal DAB ραδιόφωνο. Το νέο SuperSignal συνδυάζει την ρετρό εμφάνιση μαζί με τον λειτουργικό σχεδιασμό και τον ήχο εξαιρετικής ποιότητας. Το SuperSignal προσφέρει DAB, DAB + και FM με RDS. Επίσης, υποστηρίζει Bluetooth που σημαίνει ότι μπορείτε να μεταφέρετε ασύρματα μουσική από iPhone,

Android συσκευή, Windows Phone συσκευή, BlackBerry, tablet ή υπολογιστή.

Αλλά δεν είναι μόνο το Bluetooth, ακόμα προσφέρει CSR’s aptX smarts που σημαίνει ότι η ποιότητα του ήχου θα είναι η καλύτερη δυνατή για ασύρματη σύνδεση Bluetooth, όπως και ένα ένα ψηφιακό ξυπνητήρι.

Είναι κατασκευασμένο από ξύλο καρυδιάς, γνωστό για τις εξαιρετικές ακουστικές του ιδιότητες. Το μπροστινό ταμπλό και τα πλέγματα των ηχείων είναι κατασκευασμένα από ανοδιωμένο αλουμίνιο T6 για κορυφαία ποιότητα φινιρίσματος. Η οθόνη είναι OLED και συνεργάζεται με ένα joystick ελέγχου για εύκολη πλοήγηση.

Ο 10W Class- D ενισχυτής και η Balanced Mode Radiator τεχνολογία του ηχείου προσφέρουν ένα εξαιρετικό ήχο. Το Revo SuperSignal κοστίζει £ 180 και μπορείτε να το βρείτε στην Revo ιστοσελίδα.

Πηγή : pocket-lint.com

Keywords
Τυχαία Θέματα