Το Oppo Find 5 με την 5 ιντσών 1080p οθόνη αποκαλύφθηκε

Η Oppo μόλις παρουσίασε και επίσημα το τελευταίο της Android smartphone με τον πολύ όμορφο σχεδιασμό του. Το Oppo Find 5 όπως λέγετε είναι χτισμένο γύρω από μια 5 ιντσών 1080p IPS οθόνη, η οποία έχει ίδια (441 ppi) πυκνότητα με το HTC Droid DNA και τροφοδοτείται από το Qualcomm S4 Pro chipset.

Διαθέτει

ένα 1.5GHz quad-core CPU Krait επεξεργαστή, Adreno 320 GPU και 2 gigabytes μνήμη RAM, ενώ το Android 4.1 Jelly Bean OS με το Project Butter εγγυώνται πολύ ομαλό UI. Η εσωτερική μνήμη είναι 16GB και δεν υπάρχει υποδοχή για κάρτα microSD.

Το Oppo Find 5 ακόμα περιλαμβάνει μια 13 megapixel κύρια κάμερα με υψηλή ταχύτητα 120fps καταγραφής βίντεο, HDR υποστήριξη και φωτεινό φακό F/2.2, μια κάμερα στο μπροστινό μέρος 1,9 megapixel για βίντεο-συνομιλίες, quad-band 3G/HSPA και quad-band GSM / GPRS / EDGE υποστήριξη, Wi-Fi, GPS, καθώς και Bluetooth και μια τυπική θύρα USB.

Το Oppo Find 5 τροφοδοτείται από μια 2500 mAh μη αφαιρούμενη μπαταρία. Το smartphone οφείλει την κομψή εμφάνιση του στο μπροστά πλαίσιο από χάλυβα και το 8,8 χιλιοστά λεπτό πάχος του. Το Oppo Find 5 έχει προγραμματιστή να ξεκινήσει να πωλείται στις αρχές του 2013 σε επιλεγμένες αγορές. Η τιμή είναι ακόμη άγνωστη.

Σχολιασμός στο forum

Πηγή : gsmarena.com

Keywords
Τυχαία Θέματα