Το Microsoft Windows Phone Web Tool επιτρέπει σε οποιονδήποτε να δημιουργήσει εφαρμογές

17:22 7/8/2013 - Πηγή: TechFan

Η Microsoft ανακοίνωσε σήμερα ένα νέο developer tool που έχει δημιουργηθεί για να αφήσει τον οποιοδήποτε να δημιουργήσει εφαρμογές για ένα Windows Phone μέσω του διαδικτύου, χωρίς καμία προηγούμενη γνώση κωδικοποίησης. Επιτρέπει να μετατρέψετε αυτή την ιδέα εφαρμογής σε πραγματικότητα με λίγα απλά βήματα. Το νέο Microsoft

Windows Phone application creation tool έχει κυκλοφορήσει σε beta και είναι τώρα διαθέσιμο μέσω του διαδικτύου για να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε τις δικές σας εφαρμογές σας.

Οι Windows Phone Developers θα είναι σε θέση να δημιουργήσουν εφαρμογές μέσω του web-based εργαλείου και στη συνέχεια να ξεκλειδώσουν και να καταχωρίσουν ένα τηλέφωνο, να τις φορτώσουν και να τις ελέγξουν δωρεάν. Ωστόσο οι εφαρμογές που έχουν δημιουργηθεί μέσω του νέου Window Phone app creation tool δεν θα είναι αυτόματα διαθέσιμες μέσω του Windows Phone store. Οι Windows Phone developers θα εξακολουθούν να πρέπει να πληρώσουν την ετήσια Dev Center εγγραφή τους για να έχουν τη δυνατότητα να δημοσιεύουν τις εφαρμογές τους πλήρως για όλους.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το νέο Microsoft Windows Phone app creation tool δείτε στην ιστοσελίδα της Microsoft για λεπτομέρειες.

Πηγή : geeky-gadgets.com

Keywords
Τυχαία Θέματα