Το Google Translate 2.6 για το Android διαθέτει πλέον και offline μετάφραση

09:28 28/3/2013 - Πηγή: TechFan

Η Google έχει δώσει μια νέα ενημερωμένη έκδοση του Google Translate για το Android, που προσθέτει offline υποστήριξη γλώσσας και κάθετη μετάφραση κειμένου. Τα offline

πακέτα γλωσσών περιλαμβάνουν υποστήριξη για 50 γλώσσες. Απλά επιλέξτε offline στο μενού θα σας δοθεί μια λίστα με τις γλώσσες που είναι διαθέσιμες για να κατεβάσετε για χρήση χωρίς σύνδεση (διατίθενται ελληνικά). Για να ενεργοποιήσετε την offline μετάφραση ανάμεσα σε δύο γλώσσες, θα πρέπει να επιλέξετε και τις δύο από το μενού.

Εκτός από την offline υποστήριξη γλώσσας, η Google έχει ενσωματώσει την κάθετη μετάφραση κειμένου. Αυτό το χαρακτηριστικό θα σας επιτρέψει να μεταφράσετε κινέζικα, ιαπωνικά και κορεατικά με τη φωτογραφική μηχανή σας παίρνοντας μια φωτογραφία και αναδεικνύοντας το κείμενο με το δάχτυλό σας. Αυτό το χαρακτηριστικό προστέθηκε στο Google Translate τέλη του περασμένου έτους, αλλά μόνο για οριζόντιο κείμενο.
Καλό είναι να βεβαιωθείτε ότι είστε σε μια σύνδεση Wi-Fi πριν από τη λήψη οποιοδήποτε από τα πακέτα γλωσσών. Μερικά από τα πακέτα είναι 200MB σε μέγεθος. Μπορείτε να κατεβάσετε την ενημερωμένη έκδοση, η οποία φέρνει την Google Translate εφαρμογή στην έκδοση 2,6, από το Google Play Store.

Πηγή : androidauthority.com

Keywords
Τυχαία Θέματα