Το EvolveSMS είναι μια όμορφη, με πολλές δυνατότητες SMS εφαρμογή

11:37 18/1/2014 - Πηγή: TechFan

Το EvolveSMS είναι μια εφαρμογή αντικατάστασης γραπτών μηνυμάτων που μας δίνει την δυνατότητα να επικοινωνούμε με τους φίλους μας γρήγορα, διασκεδαστικά και εύκολα, όντας ελκυστικό οπτικά. Εκτός από το προφανές γεγονός ότι μπορεί να στέλνει μηνύματα SMS, έχει επίσης υποστήριξη για ένα ευρύ φάσμα Emojis, έχει πλήρως παραμετροποιήσιμες κοινοποιήσεις, 2 διαφορετικά widgets για την lockscreen, υποστήριξη ομαδικών μηνυμάτων και πολλά άλλα.

Η εφαρμογή παρέχει

όλα αυτά τα χαρακτηριστικά εντελώς δωρεάν. Φυσικά, υπάρχει επίσης ένα premium “Feature Pack” που μπορείτε να το αγοράσετε ως αγορά in-app για $ 1.50 και προσθέτει πολλά επιπλέον χαρακτηριστικά, όπως blacklisting, δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας στο Dropbox, προγραμματισμένα μηνύματα SMS, προστασία με κωδικό πρόσβασης και πολλές άλλες επιλογές.

Ενώ πολλά από τα χαρακτηριστικά του EvolveSMS απευθύνονται κυρίως σε χρήστες του KitKat, είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι η εφαρμογή θα συνεργαστεί με οποιαδήποτε συσκευή τρέχει το Android 4.0 και άνω. Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την εφαρμογή ή για να την κατεβάσετε κατευθυνθείτε στο Google Play.

Πηγή : androidauthority.com

Keywords
Τυχαία Θέματα