Το Android 4.4 KitKat είναι η επόμενη έκδοση του mobile λειτουργικού της Google

22:54 3/9/2013 - Πηγή: TechFan

Η Google ανακοίνωσε πρόσφατα την τελευταία έκδοση του Android, την 4.3 Jelly Bean. Από τότε, η επόμενη έκδοση του Android OS έχει πάρει τα φώτα της δημοσιότητας και έχει talk of the town. Απλά, όταν όλοι πίστευαν ότι το Android 5.0 Key Lime Pie θα είναι

η επόμενη επερχόμενη έκδοση του Android OS, η Google ανακοίνωσε ότι ο διάδοχος του Android 4.3 Jelly Bean θα ονομάζεται KitKat (ναι, η μάρκα) και θα είναι το Android 4.4 , όχι το 5.0 όπως φημολογείται.

Ο Sundar Pichai, ο επικεφαλής Android και Chrome έχει επιβεβαιώσει την ονομασία της επόμενης έκδοσης του Android. Το Android 4.4 KitKat το όνομά από την δημοφιλή μπαρ καραμέλα της Neslte.

Η Google λέει, επίσης, ότι “ο στόχος μας με το Android KitKat είναι να κάνει την καταπληκτική εμπειρία του Android διαθέσιμη για όλους“. Η τολμηρή δήλωση δείχνει, επίσης, ότι η Google σχεδιάζει να κάνει χρήση της επόμενης έκδοσης Android σε smartwatches, κονσόλες παιχνιδιών και άλλες ηλεκτρονικές συσκευές.

Ο Sundar Pichai, στο Google+ post του, αποκάλυψε ότι η Android ενεργοποιήσεις συσκευών έχουν περάσει τώρα τις 1 δισ. και λέει ότι “δεν μπορεί να περιμένει την κυκλοφορία της επόμενης έκδοσης της πλατφόρμας.“

Εδώ είναι η λίστα των προηγούμενων εκδόσεων του Android :

Android 1.5: Cupcake

Android 1.6: Donut

Android 2.0: Eclair

Android 2.2: Froyo

Android 2.3: Gingerbread

Android 3.0: Honeycomb

Android 4.0: Ice Cream Sandwich

Android 4.1: Jelly Bean

Android 4.2: Jelly Bean

Android 4.3: Jelly Bean

Android 4.4: KitKat

Πηγή : android.com

Keywords
Τυχαία Θέματα