Ο Firefox για Windows 8 Touch Beta είναι έτοιμος να τον δοκιμάσετε

18:22 7/2/2014 - Πηγή: TechFan

Η Mozilla έχει κυκλοφορήσει τελικά τον Firefox για Windows 8 Touch Beta και είναι διαθέσιμος για download από την ιστοσελίδα της εταιρείας για όσους θέλουν να τον δοκιμάσουν. Η Mozilla έχει καθυστερήσει το λανσάρισμα του προγράμματος περιήγησης το περασμένο

έτος και είχε αναφέρει ότι θα ήταν έτοιμος τον Μαρτίου του 2014. Φαίνεται ότι η στιγμή έφτασε λίγο νωρίτερα αν και σε beta έκδοση, άρα είναι βέβαιο ότι θα έχει κάποια σφάλματα.

Ο Firefox για Windows 8 έρχεται με ένα UI αφής φιλικό στον χρήστη και έχει βελτιστοποιηθεί για το Windows 8 modern UI, δείχνοντας στους χρήστες μια οθόνη έναρξης με tiles και πρόσβαση με ένα άγγιγμα στα Top Sites, στους σελιδοδείκτες και στο ιστορικό. Το πρόγραμμα περιήγησης έρχεται επίσης με την υποστήριξη για touch και swipe gestures, όπως το "pinch to zoom" χαρακτηριστικό.

Επιπλέον ο Firefox για τα Windows 8 φέρνει επίσης βελτιωμένες επιλογές κοινής χρήσης, δίνοντας στους χρήστες τη δυνατότητα να μοιράζονται την ιστοσελίδα που περιηγούνται σε οποιοδήποτε εγκατεστημένο κοινωνικό δίκτυο. Επίσης, έρχεται με οπτική πλοήγηση μέσω των μεγάλων tiles, το οποίο καθιστά ευκολότερο να περιηγηθείτε.

Πηγή: geeky-gadgets.com

Keywords
Τυχαία Θέματα