Νέο Toshiba Encore 8 Tablet με Windows 8.1

17:02 7/11/2013 - Πηγή: TechFan

Η Toshiba αυτή την εβδομάδα πρόσθεσε ένα νέο Windows 8.1 tablet στην γκάμα της, το Encore 8. Έχει εξοπλίσει το νέο της tablet, με μια 8″ multi touch HFFS οθόνη που προσφέρει ανάλυση 1280 x 800 pixels. Τροφοδοτείται από έναν επεξεργαστή quad

core Intel Atom Z3740 χρονισμένο στα 1,8 GHz και Intel HD Graphics που υποστηρίζονται από 2GB μνήμη DDR3 RAM, μαζί με τα συνήθη gyroscope, accelerometer και GPS.

Το tablet είναι εξοπλισμένο με 32GB εσωτερική μνήμη που μπορεί να επεκταθεί με κάρτα microSD προσθέτοντας επιπλέον 32GB χώρο αν απαιτείται. ΤοEncore 8 επίσης προσφέρει, δύο μικρόφωνα βελτιστοποιημένα για το Skype, 2 megapixel κάμερα μπροστά για κλήσεις βίντεο, μαζί με μια 8 megapixel πίσω για βίντεο και φωτογραφίες, καθώς και μια θύρα microUSB, μια microHDMI, σε συνδυασμό με dual band Wireless N και Beamforming τεχνολογίες.

Το tablet διαθέτει το InstantGo, που επιτρέπει την συσκευή να λαμβάνει ενημερώσεις ενώ βρίσκετε σε κατάσταση αναμονής, ώστε να ενημερώνεστε άμεσα. Το πάχος του είναι 1 εκατοστό και το βάρος 499 γραμμάρια. Το νέο Toshiba Encore με Windows 8.1 tablet είναι τώρα διαθέσιμο για προπαραγγελία για $ 330 και έρχεται προφορτωμένο με μια πλήρη έκδοση του Office Home & Student 2013.

Πηγή : tomshardware.com

Keywords
Τυχαία Θέματα