Νέο Nokia Lumia 920 Windows 8 smartphone

20:15 5/9/2012 - Πηγή: TechFan

Η Nokia ανακοίνωσε το πρώτο της Windows 8 smartphone σήμερα, το Nokia Lumia 920 και έχουμε τις πλήρεις προδιαγραφές. Το Nokia 920 Lumia διαθέτει μια 4,5 ιντσών PureMotion HD WXGA + IPS LCD

οθόνη αφής  με ανάλυση 1280 x 768 pixels που διαθέτει την τεχνολογία πολωτικής επίστρωσης της Nokia που έχει σχεδιαστεί για να κάνει την οθόνη πιο ευανάγνωστη στο φως του ήλιου και τροφοδοτείται από ένα διπλού πυρήνα 1.5GHz επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon S4.

TheLumia 920 έρχεται με μια φωτογραφική μηχανή 8,7 megapixel με την Nokia PureView τεχνολογία, η οποία διαθέτει φακό Carl Zeiss και προηγμένα οπτικά που έχουν σχεδιαστεί για να παρέχουν καλύτερες φωτογραφίες και βίντεο. Υπάρχει επίσης, μια κάμερα 1,2 megapixel στο μπροστινό μέρος η οποία είναι σε θέση να τραβήξει 720p βίντεο, 1GB RAM και 32GB για αποθήκευση, καθώς μπορείτε επίσης να έχετε 7GB δωρεάν χώρο αποθήκευσης στο SkyDrive.

Το Nokia 920 Lumia θα είναι διαθέσιμο σε LTE και HSPA+ μοντέλα και θα έρθει σε μια ποικιλία χρωμάτων, τα οποία περιλαμβάνουν κίτρινο, κόκκινο, γκρι, λευκό και μαύρο. Ακόμα διαθέτει ενσωματωμένο ασύρματη φόρτιση που θα σας επιτρέψει να φορτίζετε τη συσκευή σας με ένα νέο Nokia ασύρματο αξεσουάρ. Η Nokia δεν έχει ανακοινώσει τιμές για το Nokia Lumia 920, ούτε την ακριβή ημερομηνία διάθεσης.

Σχολιασμός στο forum

Πηγή : press.nokia.com

Keywords
Τυχαία Θέματα