Νέο Mac Mini από την Apple

Η Apple παρουσίασε την νέα σειρά των Mac Mini ηλεκτρονικών υπολογιστών της. Υπάρχουν τώρα τρία νέα συστήματα υπολογιστών Mac Mini για να επιλέξετε με τις τιμές να κυμαίνονται από

$ 499 έως $ 999, ανάλογα με προτιμώμενες σας προδιαγραφές.

Για την τιμή των $ 499 θα πάρετε ένα 1.4GHz dual-core Intel Core i5 επεξεργαστή με 4GB μνήμη RAM, 500GB σκληρό δίσκο, Intel HD Graphics 5000 και το νέο OS X Yosemite λειτουργικό σύστημα της Apple.

Για $ 699 θα πάρετε ένα 2.6GHz dual-core Intel Core i5 επεξεργαστή με 8GB μνήμη RAM, 1TB σκληρό δίσκο, Intel Iris Graphics και το νέο OS X Yosemite λειτουργικό σύστημα της Apple.

Ενώ στην κορυφή της σειράς, με $ 999 θα πάρετε ένα 2.8GHz dual-core Intel Core i5 επεξεργαστή με 8GB RAM, ένα 1TB Fusion δίσκο, Intel Iris Graphics και το νέο OS X Yosemite λειτουργικό σύστημα της Apple.

Όλες οι εκδόσεις διαθέτουν HDMI θύρα, 2 Tunderbolt θύρες, 4 usb θύρες 1 Ethernet θύρα, Wi-Fi(802.11 ac), Bluetooth 4.0.και card slot.

Τα νέα συστήματα Mac Mini είναι διαθέσιμες για να στείλει μέσα σε 1-3 εργάσιμες ημέρες και σύντομα θα είναι διαθέσιμο για να pickup σε καταστήματα της Apple. Η Apple εξηγεί λίγο περισσότερο:

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το νέο Apple Mac Mini φάσμα των μίνι υπολογιστές πηδούν πάνω από την ιστοσελίδα της Apple για πλήρεις προδιαγραφές και επιλογές διαμόρφωσης.

Πηγή: geeky-gadgets.com

Keywords
Τυχαία Θέματα