Νέο LG Optimus GK με 5 ιντσών οθόνη

13:04 29/4/2013 - Πηγή: TechFan

Η LG έχει προσθέσει άλλο ένα Android smartphone στην γκάμα της, το LG Optimus GK, το οποίο μοιράζεται παρόμοια χαρακτηριστικά με το LG Optimus G Pro, αλλά έχει μια μικρότερη 5 ιντσών οθόνη.

Το LG Optimus GK διαθέτει μια 5 ιντσών Full

HD οθόνη με ανάλυση 1920 x 1080 pixels, με μια pixel πυκνότητα 440ppi, επεξεργαστής είναι ένας quad core 1.7GHz Qualcomm Snapdragon 600.

Άλλες προδιαγραφές σχετικά με το LG Optimus GK περιλαμβάνουν 2GB μνήμη RAM και 16GB ενσωματωμένης αποθήκευσης. Υπάρχει επίσης μια υποδοχή κάρτας microSD που μπορεί να δεχθεί έως και 64GB κάρτες και η συσκευή έρχεται με LTE και Android 4.1.2 Jelly Jelly Bean.

Το LG Optimus GK διαθέτει εμπρός και πίσω κάμερες, στο πίσω μέρος της συσκευής έχουμε μια 13 megapixel κάμερα για φωτογραφίες και βίντεο και μπροστά 2 megapixel για video-κλήσεις, υπάρχει επίσης μια 3.100 mAh μπαταρία.

Το LG Optimus GK έχει σχεδιαστεί για την κορεατική αγορά και δεν υπάρχουν λεπτομέρειες σχετικά με την τιμή του ακόμα και επίσης δεν υπάρχουν στοιχεία για το αν η LG σκοπεύει να το διαθέσει σε ΗΠΑ και Ευρώπη.

Πηγή : geeky-gadgets.com

Keywords
Τυχαία Θέματα