Νέο Evernote 5 για το Android με πολλές προσθήκες

18:45 25/3/2013 - Πηγή: TechFan

Το Evernote για το android, η δημοφιλής εφαρμογή σημειώσεων, έχει δεχθεί μια αρκετά μεγάλη αναβάθμιση. Η τελευταία έκδοση, η Evernote 5 προσθέτει πολλές νέες επιλογές για την καταγραφή σημειώσεων και της πρόσβασης των υπενθυμίσεων. Οι Android χρήστες μπορούν να έχουν πρόσβαση τώρα στην Page Camera,

ένα καλύτερο τρόπο για να σαρώσετε έγγραφα και να βελτιώσετε τις εικόνες ώστε να είναι πιο ευανάγνωστες. Μια νέα “Multi-shot φωτογραφική μηχανή” επιτρέπει να συνεχίσετε να λαμβάνετε φωτογραφίες, από ένα έγγραφο ή κάτι άλλο, και να τις αποθηκεύσετε σε ένα σημείωμα.

Το Evernote προστεθεί επίσης συντομεύσεις, ένα χαρακτηριστικό που το έχουμε δει στα Mac. Οι χρήστες μπορούν να πηγαίνουν στον πίνακα συντομεύσεων για να δημιουργήσουν συντομεύσεις που να μπορούν να μεταβούν απευθείας στις σημειώσεις, στους φορητούς υπολογιστές και τα tags με συχνή πρόσβαση. Οι συντομεύσεις συγχρονίζονται μεταξύ των συσκευών και λειτουργικών συστημάτων.

Οι Premium χρήστες θα αποκτήσουν επίσης το πρόσθετο πλεονέκτημα της αναζήτησης εγγράφων. Το Evertnote θα ψάξει να βρει τα έγγραφα που περιέχουν μια συγκεκριμένη λέξη και είναι συμβατό με το MS Office, iWork ή Open Office. Μιλώντας για τους premium χρήστες, το Evernote ανακοίνωσε, επίσης, μια συμφωνία με την Deutsche Telekom που δίνει στους Γερμανούς χρήστες δωρεάν πρόσβαση για ένα έτος. Περισσότερες λεπτομέρειες είναι διαθέσιμες στο Evernote.

Πηγή : mobileburn.com

Keywords
Τυχαία Θέματα