Η ενημέρωση της Google gesture search εφαρμογής φέρνει υποστήριξη σε πάνω απο 40 γλώσες

18:24 13/6/2013 - Πηγή: TechFan

Η Google έχει σήμερα διαθέσει μια νέα ενημερωμένη έκδοση για την υπηρεσία Google Gesture Search, η οποία φέρνει μαζί της υποστήριξη σε πάνω από 40 γλώσσες και είναι τώρα διαθέσιμη για download από το κατάστημα Google Play δωρεάν.

Η

Google Gesture Search εφαρμογή έχει σχεδιαστεί για να παρέχει στους χρήστες έναν εύκολο τρόπο για να χρησιμοποιήσετε handwriting ή gestures και να εκτελέσει αναζητήσεις σε μια Google Android συσκευή. Η νέα Google Gesture Search ενημέρωση 2.1.1. φέρνει επίσης μεταγλώτιση που υποστηρίζει πάνω από 40 γλώσσες και τη δυνατότητα να αναζητήσετε πολύγλωσσο περιεχόμενο, σχεδιάζοντας μητρικούς χαρακτήρες.

“Η Google Gesture Search σας επιτρέπει γρήγορη πρόσβαση σε επαφές, εφαρμογές, στις ρυθμίσεις, τη μουσική και τους σελιδοδείκτες στην Android συσκευή σας σχεδιάζοντας γράμματα ή αριθμούς. Θα βελτιώνει συνεχώς τα αποτελέσματα αναζήτησης όταν προσθέσετε κάθε ένα gesture και βελτιώνεται επίσεις καθώς μαθαίνει από το ιστορικό αναζήτησής σας. “

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη νέα Google Gesture Search εφαρμογή δείτε στην ιστοσελίδα του Google Play Store και μια λίστα με συχνές ερωτήσεις σχετικά με το Google Gesture Search μπορετε να βρείτε εδώ.

Πηγή : geeky-gadgets.com

Keywords
Τυχαία Θέματα