Η WISE TIVI προσφέρει τρεις Android Smart TV επιλογές

Η αγορά είναι γεμάτη απο set-top-boxes και dongles που μπορείτε να συνδέσετε σε μια τηλεόραση για να τρέξετε τις Android εφαρμογές σε μια μεγάλη οθόνη. Ορισμένα μάλιστα συνεργάζονται με φωτογραφικές μηχανές, αν θέλετε να τις χρησιμοποιήσετε για να κάνετε κλήσεις βίντεο από την τηλεόρασή σας.

Το WISE TiVi είναι μία από τις πρώτες Android TV συσκευές

που έχουν διαθέσιμη μια ενσωματωμένη κάμερα.
Οι κατασκευαστές του WISE TiVi στην πραγματικότητα σχεδιάζουν να προσφέρουν τρεις διαφορετικές εκδόσεις   Android TV συσκευών, τις $$90 WISE TIVI Camera ($ 90), WISE TiVi Portable ($ 80) και Box WISE TiVi ($ 60)

Το μοντέλο WISE TIVI Camera έχει ένα άγκιστρο στο πάνω μέρος για να τοποθετηθεί πάνω σε μια τηλεόραση, συνδέεται με μια θύρα HDMI και σας επιτρέπει να εκτελέσετε εφαρμογές Android στην τηλεόρασή σας, συμπεριλαμβανομένων των εφαρμογών που κάνουν χρήση της κάμερας.

Αν δεν χρειάζεστε την κάμερα, το WISE TiVi Portable μοιάζει πολύ με άλλες συσκευές Android PC-on-a-stick που έχουμε δει πρόσφατα και το Box WISE TiVi είναι μια ογκώδες συσκευή που μοιάζει περισσότερο με ένα μικρό set top box που θα χρησιμοποιήσετε για να κάνετε streaming μουσικής ή ταινιών στην τηλεόρασή σας.

Και τα τρία μοντέλα έχουν ίδια χαρακτηριστικά, όπως 1,6 GHz ARM Cortex-A9 επεξεργαστές διπλού πυρήνα (πιθανώς Rockchip RK3066), ARM Mali-400 γραφικά, 1GB μνήμη RAM και μεταξύ των 4GB και 16GB για αποθήκευση. Έχουν επίσεις HDMI, USB, υποδοχή για κάρτες microSD και διαθέτουν ενσωματωμένο WiFi.

Οι συσκευές θα κυκλοφορήσουν με το Android 4.2 και θα προσφέρουν πρόσβαση στο κατάστημα Google Play
Μια WISE Sync εφαρμογή θα επιτρέπει στους χρήστες να παίρνουν περιεχόμενο από άλλες συσκευές και να το στριμάρουν στο κουτί της τηλεόρασης. Δεν υπάρχουν πραγματικές φωτογραφίες του προϊόντος, μόνο εικόνες από το τελικό σχέδιο που θα μοιάζουν τα προιόντα. Και οι τρείς συσκευές είναι είναι ήδη διαθέσιμες για προ παραγγελία.

Σχολιασμός στο forum

Πηγή : liliputing.com

Keywords
Τυχαία Θέματα