Η Valve διαθέτει και επίσημα το Steam Game Guides

12:05 18/1/2013 - Πηγή: TechFan

Η Steam gamers που περίμεναν υπομονετικά για την άφιξη του νέου Steam Game Guides, που ανακοινώθηκε για πρώτη φορά τον περασμένο Δεκέμβριο, θα είναι στην ευχάριστη θέση να μάθουν ότι η Valve έχει διαθέσει επίσημα τα νέα χαρακτηριστικά

για το Steam.

Το Steam Game Guides επιτρέπει στους παίκτες να καταρτίσουν τους δικούς τους οδηγούς στα παιχνίδια και να τους μοιραστούν με άλλους για να τους διαβάσουν και να τους βαθμολογήσουν, κάτι που διάθεσε τον περασμένο μήνα στους χρήστες του Steam Community Beta μόνο. Από σήμερα όμως πλέον διατίθεται σε όλους.

Η Valve εξηγεί στο δελτίο τύπου: «Το Steam Game Guides επιτρέπει στους παίκτες να δημιουργήσουν και να μοιραστούν οδηγούς, walkthroughs, καθώς και συμβουλές απο τα αγαπημένα τους παιχνίδια ή λογισμικό για να βοηθήσουν άλλους που μπορεί να έχουν κολλήσει ή που απλά θέλουν να μάθουν περισσότερα για το παιχνίδι. Οι παίκτες μπορούν να δημιουργήσουν εύκολα οδηγούς μέσω του Steam, όπου μπορούν να ανεβάσουν εικόνες και να ενσωματώσουν τα βίντεο του YouTube. Οι οδηγοί είναι τότε γρήγορα προσβάσιμη διά μέσου του Steam, μέσω της κοινότητας Steam και στο παιχνίδι μέσω του Steam Overlay. ”

Δείτε αυτό Team Fortress 2 Guide για παράδειγμα.

Πηγή : geeky-gadgets.com

Keywords
Τυχαία Θέματα