Η Sony ανακοίνωσε τις Cybershot WX300, HX300 και TX30 φωτογραφικές μηχανές

10:10 20/2/2013 - Πηγή: TechFan

Η Sony έχει παρουσιάσει τρεις νέες compact φωτογραφικές μηχανές, δύο εκ των οποίων διαθέτουν εξαιρετικά μικρά σώματα και μια ιδανική για φυσιολάτρες που απαιτούν φωτογραφική μηχανή ανθεκτική στις αντίξοες συνθήκες. Η κάθε κάμερα, η WX300, HX300 και TX30, προσφέρει τη δικές της λειτουργίες που ταιριάζουν σε ένα συγκεκριμένο είδος χρήστη.

Πρώτη είναι η WX300, για την οποία η Sony υπερηφανεύεται πως είναι η ελαφρύτερη και μικρότερη κάμερα του κόσμου με διαθέσιμο οπτικό ζουμ 20x. Αυτή η super zoom compact κάμερα διαθέτει ευρυγώνιο φακό Sony G Lens, και χρησιμοποιεί το SteadyShot για φωτογραφίες χωρίς θόλωση. Σύμφωνα με την ανακοίνωση, αυτή η φωτογραφική μηχανή διαθέτει το διπλό σύστημα σταθεροποίησης εικόνας της τελευταίας Cybershot 20x zoom κάμερας. Η αυτόματη εστίαση είναι 3,6 x γρηγορότερη από ό, τι το προηγούμενο μοντέλο. Έχει ενσωματωμένο Wi-Fi που επιτρέπει στους φωτογράφους να χρησιμοποιούν το smartphone τους ως ένα τηλεχειριστήριο και είναι εύκολο να στείλουν εικόνες στο cloud χωρίς τη χρήση κάρτας SD και υπολογιστή.

Η HX300 προσφέρει ένα οπτικό ζουμ 50x, το οποίο είναι το υψηλότερο που θα βρείτε σε μια compact φωτογραφική μηχανή. Η HX300 έχει σχεδιαστεί για να μοιάζει με μια DSLR, αλλά δεν έχει εναλλάξιμους φακούς, προσφέρει όμως ένα φακό Carl Zeiss Vario-Sonnar T. Διαθέτει Optical SteadyShot για εικόνες χωρίς θόλωση, καθώς και μια υψηλής ταχύτητας αυτόματη εστίαση που μαζί παράγουν ευκρινείς και καθαρές εικόνες.


Τελευταία, αλλά όχι λιγότερο σημαντική είναι η TX30, η οποία έχει σχεδιαστεί για χρήση σε εξωτερικούς χώρους, προσφέροντας προστασία από χαμηλές θερμοκρασίες. Η κάμερα είναι αδιάβροχη έως 10 μέτρα και είναι επίσης αδιαπέραστη από την σκόνη. Είναι η λεπτότερη compact ψηφιακή φωτογραφική μηχανή στον κόσμο, με 5x οπτικό ζουμ και ένα Magnifying Glass Plus zoom mode το φτάνει στο 15x.

Και οι τρεις φωτογραφικές μηχανές μπορούν να προ παραγγελθούν τώρα και θα κυκλοφορήσουν τον επόμενο μήνα.

Πηγή : slashgear.com

Keywords
Τυχαία Θέματα
  • Δημοφιλέστερες Ειδήσεις TechFan