Η RetroN 4 κονσόλα παίζει NES, SNES, Genesis και τώρα GBA παιχνίδια

21:14 6/3/2013 - Πηγή: TechFan

Μια νέα αναβαθμισμένη έκδοση της Retron 4 κονσόλας παιχνιδιών έχει παρουσιαστεί αυτή την εβδομάδα, χτισμένη από την τεχνολογία και τις αρχές των πολλαπλών παιχνιδιών της Retron 3 κονσόλας. Η νέα Retron 4 κονσόλα σας επιτρέπει να παίξετε κασέτες από τα Nintendo Entertainment System, Super

NES, Sega Genesis και για πρώτη φορά από το Game Boy Advance.

Η Retron 4 κονσόλα παιχνιδιών είναι τώρα εξοπλισμένη με μια θύρα HDMI και διατίθεται με έναν Bluetooth χειριστήριο, αλλά και θύρες των τηλεχειριστηρίων της Retron 3 κονσόλας, η οποία σας επιτρέπει να χρησιμοποιήσετε τα αρχικά control pads. Ο Steven Μαρ, εκτελεστικός διευθυντής της Hyperkin εξηγεί:

“Είχαμε μεγάλη επιτυχία με τα SupaBoy και Retron 3 και θελήσαμε να δημιουργήσουμε μια εντελώς νέα κονσόλα που θα έχει τις σύγχρονες ανέσεις και θα επιτρέπει στους χρήστες να χρησιμοποιούν την τρέχουσα τεχνολογία”, “Δεδομένου ότι αυτό είναι ένα φιλόδοξο σχέδιο για την Hyperkin, ο στόχος μας για αυτό το σύστημα είναι να συνδυάσει τις σύγχρονες ανέσεις παιχνιδιών όχι μόνο για να καλύψουν τη ρετρό gaming κοινότητα, αλλά και να εισαγάγουν μια νέα γενιά gamers στα κλασικά παιχνίδια που έχουν διαμορφώσει το σημερινό τοπίο των παιχνιδιών. ”

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη νέα κονσόλα Retron 4 επισκεφτείτε την ιστοσελίδα Hyperkin.

Πηγή : geeky-gadgets.com

Keywords
Τυχαία Θέματα