Η HTC φημολογείται ότι θα κατασκευάσει το μεγαλύτερο One Max και διαρρεύσαν νέες εικόνες του One Mini

14:15 15/7/2013 - Πηγή: TechFan

H HTC σύμφωνα με φήμες και διαρροές θα κατασκευάσει μια μεγαλύτερη έκδοση της ναυαρχίδας της HTC One, καθώς και ένα μικρότερο μοντέλο. Μια φήμη για το Max One υποδηλώνει ότι η εταιρεία μπορεί να ετοιμάζει μια έκδοση ενός smartphone με έξι ιντσών οθόνη. Πηγές του Mobile Geeks

ισχυρίζονται ότι το μεγαλύτερο HTC One Max θα έχει μια 1080p ανάλυση οθόνης, ένα 2.3GHz quad-core Qualcomm Snapdragon 800 επεξεργαστή με 2GB RAM, θα προσφέρει μέχρι και 64GB χώρο αποθήκευσης και θα παίρνει ενέργεια από μια 3.200 mAh μπαταρία.

Η αναφορά δείχνει επίσης ότι το One Max θα αποκαλυφθεί επίσημα κάποια στιγμή το Σεπτέμβριο, περίπου την ίδια περίοδο, που η Samsung πιστεύεται θα παρουσιάσει το Galaxy Note III, βάζοντας τις δύο συσκευές σε άμεσο ανταγωνισμό μεταξύ τους.
Οι εικόνες για το HTC One Mini από το Android Next, δείχνουν κάποια πράγματα για το μικρό smartphone. Θα διαθέτει ένα 1.4GHz Snapdragon 400 επεξεργαστή με 1GB RAM και 16GB χώρο αποθήκευσης, τεσσάρωνmegapixel Ultrapixel κάμερα στο πίσω μέρος και μια 1.6 megapixel κάμερα στο μπροστινό μέρος.

Ενώ ισχυρίζεται ότι θα έχει μια οθόνη 720p, το φυσικό μέγεθος της οθόνης δεν έχει αποκαλυφθεί, αλλά το συνολικό μήκος της συσκευής είναι περίπου 1 εκατοστό μικρότερο από το HTC One. Ενώ το HTC One Mini φήμες λένε ότι θα έρθει τον Αύγουστο, η εταιρεία θα μπορούσε να περιμένει μέχρι τον Σεπτέμβριο, προκειμένου να αποκαλύψει δύο smartphones ταυτόχρονα.

Πηγή : electronista.com

Keywords
Τυχαία Θέματα