Η HTC ανακοίωσε την RE, την πρώτη της κάμερα δράσης

09:48 9/10/2014 - Πηγή: TechFan

Η HTC αποφάσισε να κατασκευάσει ένα προϊόν που δεν ανήκει στον χώρο των smartphone και αυτό είναι μια κάμερα δράσης. Ονομάζεται απλά HTC RE και διαθέτει ένα 16MP 1/2.3 "CMOS αισθητήρα με 146° εξαιρετικά ευρυγώνιο φακό. Και δεδομένου ότι είναι μια φωτογραφική μηχανή δράσης, η RE είναι IP57 πιστοποιημένη για αντοχή στην σκόνη και το νερό (προαιρετικά μπορείτε να ανεβάσετε την πιστοποίηση σε IPx8 με ένα καπάκι αξεσουάρ).

Πρώτη κάμερα δράσης της HTC

καταγράφει 1080p@30 fps βίντεο και 720p@120fps βίντεο σε αργή κίνηση. Μέσα στην RE, υπάρχει ένας αισθητήρας λαβής, ο οποίος ενεργοποιεί την κάμερα, καθώς την πιάνετε. Ακόμα υπάρχει ένα μεγάλο κουμπί του κλείστρου, το οποίο αρχίζει να παίρνει φωτογραφίες με σύντομο πάτημα και βίντεο με παρατεταμένο πάτημα.

Η μπαταρία του RE είναι 820mAh και μπορεί να πάρει 1.200 φωτογραφίες 16MP ή 1 ώρα και 40 λεπτά 1080p βίντεο. Άλλα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν 8GB εσωτερική μνήμη και υποδοχή κάρτας microSD (μέχρι και 128GB), Wi-Fi 802.11 a/b/g/n και Bluetooth 4.0. Τα δύο τελευταία χρησιμοποιούνται για τη σύνδεση της RE με το smartphone σας, ώστε να μπορείτε να μοιραστείτε και να συγχρονίσετε φωτογραφίες και βίντεο. Λειτουργεί με την HTC Zoe εφαρμογή.

Η HTC έχει πολλά αξεσουάρ για το RE. Υπάρχει μια κομψή κατακόρυφη βάση φόρτισης, μια έξτρα μπαταρία και ένα τρίο αναρτήσεων. Αυτά είναι ένα clip-on, μια βεντούζα που σας επιτρέπει να την τοποθετήσετε στο ταμπλό του αυτοκινήτου σας και μια βάση για ποδήλατο, η οποία ταιριάζει σε οποιοδήποτε τιμόνι ή στρογγυλό σωλήνα.

Η RE θα είναι διαθέσιμη στις ΗΠΑ από τα τέλη Οκτωβρίου με περισσότερες αγορές να ακολουθούν αργότερα και το τίμημα της είναι 199 δολάρια.

Πηγή: blog.gsmarena.com/

Keywords
Τυχαία Θέματα