Η Garmin παρουσιάζει το Vivofit fitness tracker με ένα χρόνο διάρκεια ζωή της μπαταρίας (video)

19:21 8/1/2014 - Πηγή: TechFan

Ο κατασκευαστής GPS συσκευών Garmin έχει προσφέρει ρολόγια GPS για τους δρομείς στο παρελθόν, αλλά τώρα η εταιρεία παρουσίασε το πρώτο της fitness tracker βραχιολάκι. Το νέο Vivofit βραχιολάκι της εταιρείας μέσω της οθόνης

που διαθέτει σας εμφανίζει στατιστικά των δραστηριοτήτων σας, συμπεριλαμβανομένων τα πόσα βήματα έχετε κάνει σε μια ημέρα και πόσο κοιμηθήκατε. Είναι μια αδιάβροχη συσκευή που μπορείτε να φορέσετε στην πισίνα ή στο ντους. Το Vivofit χρησιμοποιεί μια τυπική μπαταρία για ρολόι και η Garmin λέει ότι μπορεί να διαρκέσει έως και ένα χρόνο πριν χρειαστεί να την αντικαταστήσετε. Το Garmin Vivofit έχει πάντα την οθόνη αναμμένη, έτσι ώστε δεν χρειάζεται να πατήσετε κάποιο κουμπί για να δείτε την οθόνη. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε ακόμη και ως ένα ρολόι, δεδομένου ότι δείχνει την ώρα, μεταξύ άλλων.

Η συσκευή μπορεί να συγχρονίσει τα δεδομένα με ένα smartphone, χρησιμοποιώντας το χαμηλής ενέργειας Bluetooth. Η Garmin σχεδιάζει να διαθέσει το Vivofit κατά το πρώτο τρίμηνο του 2014 για περίπου $ 130. Ένα πακέτο θα είναι επίσης διαθέσιμο για $ 170, το οποίο περιλαμβάνει ένα όργανο ελέγχου του καρδιακού ρυθμού που συγχρονίζεται με το Vivofit μέσω Bluetooth.

Πηγή : liliputing.com

Keywords
Τυχαία Θέματα