Η Garmin Viago φέρνει την πλοήγηση στο iPhone και το Android για 1 ευρώ

10:11 18/6/2014 - Πηγή: TechFan

Η Garmin είναι ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα στην πλοήγηση GPS, αλλά τώρα που πολλά smartphones περιλαμβάνουν δωρεάν πλοήγηση από τους Google Maps, Apple Maps, ή Nokia

HERE, είναι δύσκολο να τους ανταγωνιστεί με συσκευές GPS επί πληρωμή. Έτσι η Garmin προσφέρει επίσης mobile εφαρμογές για τους χρήστες smartphone, αλλά μερικές από αυτές τις εφαρμογές μπορεί να είναι μάλλον ακριβές.

Τώρα η Garmin προσφέρει μια πιο προσιτή επιλογή που ονομάζεται Viago. Φέρνει τους χάρτες και τα χαρακτηριστικά πλοήγησης για Android και iPhone χρήστες για μόλις 1 ευρώ (αν και η τιμή θα διπλασιαστεί στις 13 Ιουλίου). Αλλά αν θέλετε να ξεκλειδώσετε όλες τις δυνατότητες Viago θα πρέπει να δώσετε λίγα περισσότερα χρήματα για in-app αγορές.

Η Garmin Viago προσφέρει δωρεάν χάρτες και μερικά χαρακτηριστικά που δεν μπορεί να τα έχετε από μερικές εναλλακτικές λύσεις, συμπεριλαμβανομένων lane assist και πληροφορίες για τον καιρό. Αν θέλετε επιπλέον χαρακτηριστικά, όπως downloadable χάρτες, κίνηση σε πραγματικό χρόνο και αυτόματη επαναδρομολόγηση, 3D προβολές εδάφους, φωνητικές οδηγίες για τα ονόματα των δρόμων, και την ικανότητα να ταιριάζετε την ταχύτητά σας με τα τρέχοντα όρια ταχύτητας, θα πρέπει να κάνετε in-apps αγορές. Αν προσθέστε όλες τις επιλογές το κόστος θα φτάσεικοντά στα 20 ευρώ.

Πηγή: liliputing.com

Keywords
Τυχαία Θέματα