Η DRS αποκαλύπτει τρία ανθεκτικά tablets με Windows και Android

11:20 26/5/2012 - Πηγή: TechFan

Η DRS Technologies έχει παρουσιάσει τρία νέα μοντέλα ARMOR tablets: ένα με Windows 7-X7, ένα παρόμοιο με Android OS και ένα μετατρέψιμο tablet

με Windows 7.
Το ARMOR X7et με Windows ζυγίζει 680 γρ και προσφέρει έξι ώρες διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Διαθέτει έναν επεξεργαστή Intel Atom Z670 και τρέχει τα Windows 7 Professional. Το ARMOR X7ad είναι ένα παρόμοιο μοντέλο, με την διαφορά ότι τρέχει το λειτουργικό σύστημα Android Honeycomb (3.2) και ζυγίζει 540 γρ. Η διάρκεια ζωής της μπαταρίας είναι οκτώ ώρες και έχει ένα 1,0 GHz διπλού πυρήνα NVIDIA Tegra 2 επεξεργαστή.
Και τα δύο tablet διαθέτουν μια 7-ιντσών οθόνη με multi-touch υποστήριξη. Eπίσης θα είναι πιστοποιημένα σύμφωνα με το MIL-STD 810G για ακραίες θερμοκρασίες, κραδασμούς, καθώς και πτώσεις και έχουν IP65 βαθμολογία.
Το ARMOR X12kb θα είναι το ελαφρύτερο ανθεκτικό μετατρέψιμο tablet σήμερα στην αγορά, ζυγίζοντας 2.49 κιλά. Θα διαθέτει μια 12,1-ιντσών οθόνη αφής που ενσωματώνει περιστρεφόμενo πολωμένο γυαλί LCD με αντι-ανακλαστική τεχνολογία. Το tablet θα περιλαμβάνει επίσης ένα Intel Core i5-560UMCPU επεξεργαστή και θα λειτουργεί σε περιβάλλον Microsoft Windows 7 Professional.
Όλες οι παραπάνω συσκευές θα έρθει με το Gobi Wireless Broadband, ενσωματωμένο GPS, 802,11 b / g / n Wi-Fi και Bluetooth. Η τιμή και η ημερομηνίες κυκλοφορίας δεν έχουν ανακοινωθεί από την DRS Technologies.

Σχολιασμός στο forum

Πηγή : techgatherer.com

Keywords
Τυχαία Θέματα