Η BenQ Smart Display είναι μια οθόνη αφής για PC που τρέχει Android

18:22 11/5/2013 - Πηγή: TechFan

Η BenQ’s CT2200 Smart Display είναι ένα 21,5 ιντσών οθόνη που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε με ή χωρίς υπολογιστή. Συνδέστε τη 1920 x 1080 pixel οθόνη στον υπολογιστή σας και μπορείτε να την χρησιμοποιήσετε ως οθόνη. Ή μπορείτε να πατήσετε ένα κουμπί για να τη γυρίσετε στο Android και να χρησιμοποιήσετε την Smart Display ως ένα μεγάλο Android tablet.

Η

BenQ παρουσίασε την σειρά προϊόντων Smart Display νωρίτερα αυτό το χρόνο και τώρα η CT2200 έχει περάσει μέσα από το FCC, γεγονός που υποδηλώνει ότι η εταιρεία εξετάζει το ενδεχόμενο πώλησης του Android tablet στις Ηνωμένες Πολιτείες. Πίσω από την οθόνη του Smart Display διαθέτει ένα ARM CortexA9 επεξεργαστή διπλού πυρήνα, 1GB RAM και 8GB αποθήκευσης. Τρέχει το Android 4.0 Ice Cream Sandwich.

Δεδομένου ότι αυτή η οθόνη είναι ουσιαστικά ένα τεράστιο tablet, έχει μερικά χαρακτηριστικά που δεν θα βρείτε στις περισσότερες οθόνες PC, μεταξύ των οποίων 2 θύρες USB 2.0, μια θύρα micro USB, μια υποδοχή κάρτας micro SD και 802.11b/g/n WiFi. Έχει επίσης μια υποδοχή Ethernet, micro HDMI θύρα και υποδοχή ακουστικών, καθώς και στερεοφωνικά ηχεία.

Υπάρχει επίσης μια 1.2MP κάμερα ενσωματωμένη στην οθόνη, την οποία μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να τραβήξετε φωτογραφίες, βίντεο, ή να κάνετε κλήσεις βίντεο. Η CT2200 Smart Display έχει διαστάσεις 51,5 x 36,5 x 6,6 εκατοστά και ζυγίζει περίπου 5 κιλά. Δεν υπάρχει καμία αναφορά για το αν διαθέτει μπαταρία.

Πηγή : liliputing.com

Keywords
Τυχαία Θέματα