Η Belkin αποκάλυψε την FastFit keyboard case για το iPad mini

11:24 7/2/2013 - Πηγή: TechFan

Ο κατασκευαστής αξεσουάρ Belkin παρουσίασε σήμερα ένα λεπτό και ελαφρύ ασύρματο πληκτρολόγιο Bluetooth για το iPad mini, το Bluetooth FastFit Wireless Keyboard Case. Το FastFit συνδυάζει ένα φυσικό πληκτρολόγιο, εύκολη φορητότητα και μια μπαταρία σε ένα πακέτο. Με 7 χιλιοστά πάχος το FastFit πληκτρολόγιο είναι λεπτότερο από το ίδιο το iPad mini.

Το

πληκτρολόγιο διαθέτει επίσης το TruType Belkin πληκτρολόγιο, το οποίο παρέχει απομονωμένα πλήκτρα για γρήγορη και ακριβή πληκτρολόγηση. Σε αντίθεση με ένα πληκτρολόγιο μεμβράνης, κάθε πλήκτρο έχει ένα μηχανισμό ελατηρίου που παρέχει απτική ανάδραση όταν το πατήσετε, βοηθώντας τους δακτυλογράφους αφής να διατηρούν την ταχύτητα τους.

Η σύνδεση Bluetooth και η 3,0 200mAh μπαταρία εξασφαλίζουν ασύρματη πληκτρολόγηση με μεγάλη διάρκεια. Το FastFit μπορεί να διαρκέσει μέχρι και 155 ώρες ενεργής χρήσης χωρίς να χρειάζεται φόρτιση. Επιπλέον, το κάλυμμα του FastFit ενεργοποιεί το iPad όταν το ανοίξετε και το βάζει σε κατάσταση νάρκης όταν το κάλυμμα είναι κλειστό.

Η Bluetooth FastFit Wireless Keyboard Case για το iPad Mini θα πωλείται για $ 80 και θα είναι διαθέσιμο για προ παραγγελία από την Belkin.com σύντομα.

Πηγή : electronista.com

Keywords
Τυχαία Θέματα