Η Apple κυκλοφόρησε το OS X Mavericks 10.9.2

17:02 26/2/2014 - Πηγή: TechFan

Η Apple έχει κυκλοφορήσει το OS X Mavericks 10.9.2 που έρχεται με αρκετές διορθώσεις σφαλμάτων και βελτιώσεις, μαζί με μια μεγάλη διόρθωση ασφαλείας. Το OS X Mavericks 10.9.2 έρχεται με διόρθωση για το SSL bug ασφάλειας, που πρόσφατα διορθώθηκε και στο τελευταίο iOS

7.0.6, το οποίο επέτρεπε σε έναν εισβολέα να παρακάμψει την SSL/TLS επαλήθευση, βάζοντας τις ευαίσθητες πληροφορίες του χρήστη σε κίνδυνο.

Εκτός από την ενημέρωση κώδικα ασφαλείας SSL, η νέα έκδοση έρχεται με μια σειρά από νέα χαρακτηριστικά και αλλαγές. Τώρα οι χρήστες του OS X μπορούν να πραγματοποιούν και να δέχονται κλήσεις FaceTime ήχου, καθώς και υποστήριξη αναμονής κλήσεις αν ο χρήστης είναι απασχολημένος με μια άλλη κλήση.

Επιπλέον θα δώσει στους χρήστες τη δυνατότητα να μπλοκάρουν iMessages από μεμονωμένους αποστολείς. Άλλες βελτιώσεις περιλαμβάνουν βελτιωμένη πλοήγηση VoiceOver στα mail, βελτιώσεις αυτόματης συμπλήρωσης, διορθώσεις VPN και ήχου και πολλές άλλες βελτιώσεις. Μαζί με την ενημερωμένη έκδοση OS X Μάβερικς, η Apple στέλνει επίσης τις ενημερώσεις ασφαλείας για το OS X Mountain Lion και το Lion.

Πηγή: geeky-gadgets.com

Keywords
Τυχαία Θέματα